Ο οργανισμός χρηματοδότησης Super PAC που είναι υπέρ των Δημοκρατικών στην Αμερική, , ανακοίνωσε την Δευτέρα ότι θα αρχίσει να χρηματοδοτεί τις προσπάθειες όσων αντιδρούν στην απόφαση του προέδρου Τράμπ να αποσύρει τις Ηνωμένες Πολιτείες από τη συμφωνία του Παρισιού για την κλιματική αλλαγή.

Μια από αυτές τις οργανώσεις είναι και η «Αμερικανική γέφυρα του 21ου αιώνα» (American Bridge 21st Century) που χρηματοδοτείται σε μεγάλο βαθμό από τον φιλελεύθερο και δισεκατομμυριούχο George Soros και η οποία μόλις ξεκίνησε να τρέχει ένα νέο project, μια καμπάνια μπορούμε να πούμε, για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, με την οποία θα τονίζονται τα μειονεκτήματα της ατζέντας του κ. Τράμπ, στην αμερικανική οικονομία και στην δημόσια υγεία από την υπερθέρμανση του πλανήτη. 

Σε μία συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, η πρόεδρος του οργανισμού American Bridge, Jessica Mackler, δήλωσε ότι η οργάνωση δημιουργήθηκε με σκοπό να αμφισβητήσει τις προθέσεις και την πολιτική του Αμερικανού πρόεδρου για την κλιματική αλλαγή και να εκθέσει την επικίνδυνη ατζέντα του. 

Το project της οργάνωσης «ευθύνη για το κλίμα» συμπεριλαμβάνει διαδικτυακές διαφημίσεις, ενημερώσεις και ένα ολοκαίνουργιο website, σχεδιασμένο για να λειτουργεί ως ένας διαδικτυακός κόμβος με σκοπό να συγκεντρώσει όλες τις προσπάθειές που γίνονται κατά των πολιτικών της κυβέρνησης Τράμπ για την κλιματική αλλαγή . 


Η οργάνωση American Bridge 21st Century , χρηματοδοτείται σε μεγάλο βαθμό από τον George Soros, από αρκετές συνδικαλιστικές οργανώσεις και από τον δισεκατομμυριούχο Tom Steyer, ο οποίος όπως έχει δηλώσει παλαιότερα, δαπάνησε 87 εκατομμύρια δολάρια στις εκλογές του 2016 εναντίον Του κόμματος των Ρεπουμπλικάνων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία χρηματοδότησης των προεκλογικών εκστρατειών της Αμερικής, ο George Soros, κατατάσσεται ως ο κορυφαίος χρηματοδότης της αμερικάνικης αυτής οργάνωσης, κατά τους τελευταίους τρεις κύκλους των αμερικανικών εκλογών.

Επίσης δώρισε περισσότερα από 2 εκατομμύρια δολάρια στην «American Bridge 21st Century» κατά τη διάρκεια των εκλογών του 2016.

Ο George Soros, ένας δισεκατομμυριούχος που γεννήθηκε στην Ουγγαρία, δήλωσε επίσης ότι είχε δωρίσει 25 εκατομμύρια δολάρια στην προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον, το 2016.

Νέο πλάνο από την αμερικανική αριστερά  

Η οργάνωση «American Bridge», εστιάζει στην παγκόσμια υπερθέρμανση του πλανήτη και σε περιβαλλοντικά ζητήματα τα οποία χρηματοδοτούνται από τρίτους και θα μπορούσαν να αποτελέσουν ένα σημαντικό προβάδισμα για τους Δημοκρατικούς, πριν από τις κρίσιμες ενδιάμεσες εκλογές στην Αμερική το 2018.

Μέχρι στιγμής , η μόνη αντίδραση των Δημοκρατικών περιοριζόταν στην κόντρα πολιτική, σε κάθε κίνηση της Αμερικανικής κυβέρνησης και του ίδιου του Τράμπ.

Οι Δημοκρατικοί πιθανός δεν έχουν την απαραίτητη απήχηση στους Αμερικανούς ψηφοφόρους, και όπως όλα δείχνουν ο George Soros αναλαμβάνει να στηρίξει τους Δημοκρατικούς να βελτιώσουν τα ποσοστά τους.

Οι Αμερικανική αριστερά, με τα χρήματα του Τζορτζ Σόρος αλλά και άλλων χρηματοδοτών, προετοιμάζεται για να χρησιμοποιήσει υπέρ της τον φόβο των Αμερικανών πολιτών για την κλιματική αλλαγή, προκειμένου να στηρίξει την προοδευτική βάση εναντίον της κυβέρνησης Τράμπ .

Έτσι, μετά από χρόνια που οι Δημοκρατικοί χάνουν τις εκλογές από τους Ρεπουμπλικάνους, οι πρώτοι φαίνεται να παίρνουν εντολές απευθείας από τον Τζορτζ Σόρος, καθώς η χρηματοδότηση είναι γενναία το διάστημα αυτό μέχρι τις επόμενες έμμεσες κρίσιμες εκλογές του 2018.

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours