Ένας Άραβας χριστιανός πάστορας ο κ. Botros, δήλωσε πρόσφατα ότι είδε πολλές σημαίες του Ίσις, σε πολλά και διαφορετικά Σουηδικά προσφυγικά κέντρα και ότι το προσωπικό των κέντρων αυτών προσπαθεί να ριζοσπαστικοποιήσει τους νέο αφιχθέντες μετανάστες.

Όπως δήλωσε σε σουηδικό πρακτορείο ειδήσεων, ο χριστιανός πάστορας είπε ότι εμφανίζονται στα κέντρα προσφύγων σημαίες του ισλαμικού κράτους και ακούγεται μουσική των τζιχαντιστών του Ίσις.

Αυτές τις εικόνες τις είδε όταν επισκέφτηκε τα Μεταναστευτικά κέντρα όπου και άκουσε καθαρές εκφράσεις και ιδεες του εξτρεμιστικού ισλαμισμού.

«Σε διάφορα σπίτια που προσφέρουν άσυλο στους μετανάστες μέσα στην Σουηδική χώρα, έχω δει σημαίες του Ίσις», δήλωσε ο κύριος Botros.

Πέρυσι, ένα σουηδικό δικαστήριο αποφάσισε ότι η ύψωση της σημαίας του Ίσις δεν είναι κάτι το παράνομο, διότι δεν μπορεί να θεωρηθεί σαν υποκίνηση φυλετικού μίσους.

Επίσης ο πάστορας σημείωσε ότι αντίκρισε πολλές υποθέσεις μουσουλμάνων που ήθελαν να γίνουν χριστιανοί και που εκβιάζονταν και παρενοχλούνταν από άλλους ισλαμιστές μετανάστες αλλά και από το προσωπικό των προσφυγικών καταλυμάτων, όπως συνέβη και με ένα νεαρό ζευγάρι μουσουλμάνων, που ήθελαν να γίνουν χριστιανοί και να παντρευτούν.

« Όταν έγιναν χριστιανοί, η σύζυγος του άντρα έβγαλε την παραδοσιακή ισλαμική ενδυμασία, με αποτέλεσμα να δεχτεί απειλές για την ζωή της

Το ζευγάρι στη συνέχεια έψαξε για άσυλο στη Γερμανία, όπως δήλωσε ο κύριος Botros.

Ο Δήμος του Hörby αναγκάστηκε να τερματίσει μία συμφωνία που είχε με μία εταιρεία η οποία παραχωρούσε σπίτια σε νέους μετανάστες, επειδή το προσωπικό της εταιρείας προσπαθούσε να ριζοσπαστικοποιήσει τους πρόσφυγες που ζούσαν εκεί, σύμφωνα με μια έκθεση που είδε το φως της δημοσιότητας. 

Όπως δείχνει η έρευνα και τεκμηριώνεται από τα στοιχεία, η Σουηδία είναι ένα φιλελεύθερο καλάθι της Ευρωπαϊκής ένωσης, αφού έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα της μεταναστευτικής κρίσης, έχοντας η χώρα εμμονή με την πολιτική ορθότητα.

Οι βιασμοί παιδιών και νέων γυναικών αυξάνονται ραγδαία στη χώρα, ενώ σε μέρη όπως το Μάλμε, οι πυροβολισμοί είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.

Η σκανδαλώδης πολυπολιτισμικότητα της Σουηδίας, οδήγησε πολλές περιοχές μεγάλων πόλεων να καταντήσουν Ισλαμικά γκέτο όπου απαγορεύεται να πλησιάσουν μη μουσουλμάνοι κάτοικοι(No go zones).

Νέα μελέτη που πρόσφατα έκανε την εμφάνισή της διαπιστώνετε ότι 90% των πυροβολισμών στη Σουηδία διαπράττονται από μετανάστες.

Οι αριστερές φωνές στη Σουηδία τάσσονται υπέρ της παροχής δωρεάν στέγασης, διαμονής και προσφοράς θέσεων εργασίας σε όσους τζιχαντιστές του Ίσις επιστρέφουν από τις μάχες σε Συρία και Ιράκ.

infowars.com

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours