Γέμισαν τα δελτία πάλι με Έκτακτες ειδήσεις. Πλοίο τρακάρει στη στεριά, φωτιές κατακαίνε πράσινο, τρένα συγκρούονται, ψυχές που μας αφήνουν μέσα σε συντρίμμια και πάνω στην καυτή άσφαλτο και όλα αυτά μέσα σε 11 ημέρες από την αρχή του Αυγούστου.

Οι ειδήσεις πολλές… τα σημάδια ακόμη περισσότερα και όπως είχαμε πει και σε προηγούμενο άρθρο Όταν τα νούμερα μιλούν... στις 10 έως και στις 14 Αυγούστου υπάρχει μια ακολουθία αριθμών που μαρτυρούν μια προσπάθεια να συμβεί κάτι πολύ μεγάλο.


Τα μικρά και όχι ασήμαντα «δυστυχήματα» να ενωθούν και κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες που σχηματίζουν οι αριθμοί των 3 ημέρων που απομένουν μέχρι τις 14 Αυγούστου να δημιουργήσουν ένα «τρανταχτό» συμβάν, ένα συμβάν αντάξιο της ενέργειας που συσσωρεύτε ακόμα και αυτή τη στιγμή που μιλάμε.

Λόγω της ακολουθίας θα κοιτάζω την Ελλάδα και θα μετά θα λοξοκοιτάξω αλλού.

Ένα συμβάν άσχημο, εφόσον εγκριθεί στη χώρα μας, θα είναι στην υπηρεσία μας, μια φωνή ακόμη που θα μας ψιθυρίζει ότι πλησιάζουμε στην αλλαγή.

Μια αλλαγή δύσκολη μεν, αλλά απαραίτητη για την συνέχεια. Για όλους μας.

Πολλοί είναι αυτοί που δεν βλέπουν τα σημάδια και δεν ακούν τους ψιθύρους.

Τι γίνετε τότε;

Οι ψίθυροι γίνονται δυνατότεροι και τα σημάδια εντονότερα, αφού είναι στην υπηρεσία μας.

Πολλοί, θα ακούσεις να λένε ότι κάθε χρόνο μπαίνουν φωτιές και κάθε χρόνο συμβαίνει το ένα ή το άλλο.

Συμφωνώ μεν αλλά.. αυτή η χρονιά δεν είναι όπως κάθε χρονιά, παρατήρησε τη πιο προσεκτικά και θα το δεις.

Δεν μπορούμε να οδηγηθούμε(ακόμη) απότομα  στην αλλαγή..είναι μια ολόκληρη διαδικασία, μια αλληλουχία πολλών και ποικιλόμορφων εξελίξεων, που θα έρχονται και θα επεμβαίνουν στην καθημερινότητα μας, προετοιμάζοντας μας και την αλλαγή αυτή.

Αυτό γίνετε σταδιακά και με σκοπό όσο το δυνατόν περισσότεροι να αφουγκρασθούν τι έχουν να τους που οι ελεγχόμενες (για την ώρα) εξελίξεις, ώστε να είναι σε θέση να μπορούν να κατανοήσουν τις τυχόν ανεξέλεγκτες για το μέλλον εξελίξεις.

Όλα γίνονται τουλάχιστον για να προβληματιστούμε, πράγμα που δεν ξέρω κατά πόσο συμβαίνει.

Άρα για να προβληματιστούν οι πολλοί, εάν αυτό δεν συμβαίνει, η παραπάνω φωνή- ψίθυρος θα πρέπει να μετατραπεί σε «δυνατή κραυγή»…όσο πλησιάζουμε προς την αλλαγή.

Δεν πάω πιο πέρα από το μισό του Αυγούστου, μένω μέσα σε αυτές τις ημέρες μέχρι και τις 14 ...αφού αυτή τη φορά το 6 γίνεται 9, κάτι ανάλογο συνέβη τις πρώτες 4 ημέρες αυτού του μήνα και  θα αφουγκράζομαι για «κραυγές», για συνθήκες ανεξέλεγκτες,  εκεί που ο άνθρωπος αδυνατεί να αντιμετωπίσει και αντιλαμβάνεται το πόσο ανυπεράσπιστος είναι μπροστά στη φύση και στα αποτελέσματα της κακοποίησης της.

Δεν μπορείς να πάς κόντρα στα στοιχεία της φύσης...

Όταν περάσουν αυτές οι τρεις ημέρες θα έχουμε τον χρόνο να μιλήσουμε και για το μετά, σε έναν Αύγουστο που μου θυμίζει κάποιον Αύγουστο που γνώριζα παλαιότερα.


11.8.2017  10.34 pm

call me Rick...
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours