Το ίντερνετ ενόχλησε γιατί δεν περίμεναν ότι μέσα από την άγνωστη μάζα θα υπήρχαν άνθρωποι που δεν θα άνηκαν στο κοπάδι τους , δεν θα ήταν το ίδιο κοιμισμένοι , δεν θα ήταν το ίδιο εκφυλισμένοι όπως το κοπάδι που έχουν συνηθίσει να ελέγχουν!

Το ελεύθερο ίντερνετ όμως μόλις απεβίωσε όπως ήταν λογικό να συμβεί !

Πλέον οι μεγάλοι κολοσσοί έλεγχου του Ίντερνετ όπως και η παγκόσμια χούντα αποφάσισαν ότι θα συνεχίσουν να υπάρχουν μόνο οι δικές τους σελίδες !

Αποφάσισαν ότι θα σβήσουν μια και καλή όποια σελίδα κάνει αναδημοσιεύσεις !!

Πρόσεχε την τριπλα τωρα , τα «μεγάλα» κανάλια έχουν καμιά 10ρια με 50ρια φοιτητές το καθένα όπου με ένα ξεροκόμματο (πολλά λέω μιας και οι περισσότεροι το κάνουν μόνο για να γραφθεί στο βιογραφικό τους) ….όπου γράφουν ακολουθώντας την γραμμή των πρακτορείων ειδήσεων ανα τον κόσμο …(όπου αυτό σημαίνει απόλυτα ελεγχόμενη και στημένη είδηση ) … μεταφράζουν και ακολουθούν την γραμμή της Υπεροντοτητας όπου και όπως θέλει αυτή…Αυτό για τους κολοσσούς είναι πραγματική δημοσιογραφία και θεωρείτε αυθεντικό άρθρο και έρευνα!!!!!!!……

Οι υπόλοιπες σελίδες που δεν έχουμε ούτε το χρήμα να πληρώνουμε ανθρώπους με τις ώρες να γράφουν , ούτε την συνδρομή 700+ για κάθε κατηγόρια ειδήσεων ώστε να παίρνουμε και εμείς την μαγειρεμένη φαστ φουντ είδηση και να θεωρούμαστε «μεγάλα» κανάλια από το σύστημα ..πρέπει η να την ξεγενναμε εμείς την είδηση – πληροφορία η να κλείσουμε !!!!!!!!…..

Σου το έχω πει από παλιά ότι αυτό θα έρθει…ε ήρθε !!

Ο καλύτερος τρόπος να ελέγξεις την πληροφορία είναι να κλείσεις την στρόφιγγα των λίγων εσόδων που μπορούν να κρατήσουν εν Ζωή σελίδες που δεν ανήκουν στο σύστημα !!

Εμείς δεν πήραμε επιχορήγηση εκατομμύρια για κάθε κατηγορια της ιστοσελίδας μας …όπως πήραν οι «πρώτες» σελίδες που διαβάζεις …. και θα διαβάζεις σε λίγο καιρό αναγκαστικά αφού μόνο αυτών των σελίδων τα λινκ θα βρίσκεις να υπάρχουν μπροστά σου ..είτε σε αναζήτηση στην google είτε να περνούν από τον τοίχο σου στο facebook !

Τι και αν είμαστε μακράν καλύτεροι σε πολλά , σε λινκ , σε επιτυχία ειδήσεων , σε μελλοντικές αναλύσεις , σε καθαρότητα σε σε σε … απλά θα σβήσουμε αργά και σταδιακά όπως κλείνεις αργά και σταδιακά μια βρύση !

Λύση ; … Μάλλον όχι πολλές πια από εμάς !!

Η μόνη λύση πια είσαι εσύ ..αν πραγματικά θες και αναζητείς την αλήθεια ..αν πραγματικά κατανοείς το μέγεθος της φυλακής που έρχεται αν όλες οι ελεύθερες φωνές κλείσουν !


Πλέον όλοι μπορούμε να είμαστε οι φώτο ρεπόρτερ , οι δημοσιογράφοι , οι κυνηγοί της αλήθειας και όχι της στημένης πληροφορίας …η τεχνολογία μας βοηθα σε αυτό , ο καθένας από εσάς έχει και ένα κινητό όπου μπορεί να καταγράψει γεγονότα , όπου μπορεί να τραβήξει βίντεο , φώτο κλπ…ο καθένας από εσάς σε όλη την περιοχή της Ελλάδας μπορεί να γίνει η φωνή και τα μάτια του Κατοχικά Νέα , ο καθένας από εσάς μπορεί να γίνει η καταγγελία σε όλα τα στραβά του τόπου μας , ο καθένας από εσάς μπορεί με την ευθύνη του σήμερα να κάνει πράξη την αντίδραση του και να μην επιτρέψει στην Υπεροντοτητα πληροφορίας να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο !

Στο κεφάλι του Κατοχικά Νέα θα δείτε με πράσινη ένδειξη ένα λινκ το οποίο λέει …
ΓΙΝΕ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ … Κάντε την ευθύνη σας πράξη !

Όσοι δεν έχετε την γνώση να αρθρογραφειτε η να χειρίζεστε το wordpress η θέλετε απλά να μας στείλετε την δική σας φωνή και αλήθεια …μπορείτε και στο katohika@gmail.com !

Αυτόν τον πόλεμο δεν έχω σκοπό να τον χάσω η να τον εγκαταλείψω χωρίς να έχω δώσει τα πάντα , χρειάζομαι όμως πλέον την έμπρακτη βοήθεια σου σε αυτό τον στόχο και κοινό σκοπό !

Θέλω την αλήθεια όσο και εσύ , θέλω να αντισταθώ στη νέα παγκόσμια τάξη όσο και εσύ …ήρθε ο καιρός που πρέπει να γίνουμε όλοι ένα έμπρακτα , ο καιρός που μόνο ενωμένοι θα καταφέρουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος !

Σε περιμένω να γίνουμε μια μεγάλη ομάδα αντίστασης , για αρχή με την πληροφορία και όσο δυναμώνουμε και με άλλους τρόπους …….!!!!!

Stranger….

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours