Στη Σουηδία υπάρχει ένα έντονο κλίμα ανησυχίας, με την ανεξέλεγκτη μεταναστευτική πολιτική που ασκεί η χώρα τα τελευταία χρόνια, εφαρμόζοντας ένα αποτυχημένο αριστερόστροφο πολυπολιτισμικό μοντέλο, που τα αποτελέσματα του τα είδαμε στις πολύνεκρες επιθέσεις που έγιναν σε Γαλλία, Βέλγιο, Βρυξέλλες όπως και σε άλλες χώρες που δέχονται αδιακρίτως τις προσφυγικές ροές.

Όπως ίσως υποψιάζονται μερικοί και όπως προδίδουν οι εξελίξεις και εκ του αποτελέσματος, υπάρχουν συγκεκριμένα κέντρα που θέλουν την ανάμειξη αυτή, δηλαδή το «βίαιο» ανακάτεμα των φυλών μέσα σε ένα κράτος, το ανακάτεμα-αλλοίωση της κουλτούρας, των πεποιθήσεων, των συνηθειών, των αξιών, των ιδανικών μέσα σε μια χώρα, έτσι ώστε με το ανακάτεμα αυτό να οδηγηθεί η κατάσταση νομοτελειακά σε θρησκευτικές έριδες, σε αντιπαλότητα- μίσος, σε βίαια επεισόδια και τρομοκρατία, σε διχόνοια, σε ένα περιβάλλον τέτοιο που θα είναι δύσκολο να ελεγχθεί η κατάσταση και να επιβληθεί ο νόμος, έτσι ώστε μετά να μπορούν να λάβουν-επιβάλουν τα μέτρα ελέγχου εκείνα που θα συμπληρώνουν τον νόμο και θα αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις, που στην πραγματικότητα δεν θα είναι τίποτα άλλο από την κατάργηση της ελευθερίας του ανθρώπου και της προσωπικής του βούλησης.

Αυτό βλέπουμε να επιτυγχάνεται κυρίως μέσω του θρησκευτικού φανατισμού και των θρησκευτικών διαφορών, σπέρνοντας θύλακες εξτρεμιστών τρομοκρατών σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες μέσω των συμφωνιών για την μετανάστευση που έχουν υπογράψει τα περισσότερα κράτη μέλη και που όποιο κράτος αντιδρά και δεν υπογράφει, επιβάλλονται αυστηρές κυρώσεις, όπως είδαμε πρόσφατα και με την Πολωνία.


Πραγματικά υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες ενδιαφέρονται για το μέλλον των προσφύγων;

Για να το πούμε και αλλιώς, εάν ενδιαφέρονταν πραγματικά για τα φτωχά κράτη και τους λαούς τους, δε θα τα διέλυαν όπως είδαμε να συμβαίνει σε Λιβύη, Ιράκ, Συρία και άλλα κράτη παλαιότερα.

Είναι τόσο δύσκολο σε μερικούς να καταλάβουν κάτι τέτοιο;

Δε θα επεμβαίναν μέσω της διπλωματίας, των μυστικών υπηρεσιών( που αποκαλύπτεται σιγά σιγά ο ρόλος τους) ή της άμεσης στρατιωτικής επέμβασης μέσω των «ειρηνευτικών» αποστολών του ΝΑΤΟ, στις χώρες αυτές, ώστε να σώσουν του «δύστυχους» πολίτες τους από τα απολυταρχικά καθεστώτα που είχαν τα ηνία της εξουσίας.

Γιατί λοιπόν οι ίδιοι κύριοι που διέλυσαν τις χώρες αυτές, φωνάζουν τώρα ότι θα πρέπει να δεχτούμε αδιακρίτως όλους τους μετανάστες;

Η ατζέντα που υπηρετούν οι Ευρωπαίοι ηγέτες, όπως μας πληροφορούν αυτοί που γνωρίζουν καλά το παρασκήνιο, επιβάλει όλα τα κράτη και ειδικά η Ελλάδα, να δεχτούν μεγάλα κύματα προσφυγικών ροών.

Για ποιόν λόγο;

α) να αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά ενός έθνους, με τα γνωστά αποτελέσματα που βλέπουμε και στην χώρα μας και

β) να δημιουργηθούν οι απαραίτητες έριδες που θα οδηγήσουν ένα κράτος στα όρια του και τους πολίτες του στην ανασφάλεια και στον διχασμό σε συνδυασμό με την διεξαγωγή τυφλών τρομοκρατικών χτυπημάτων στις μεγαλουπόλεις των κρατών, πράγμα που ήδη βλέπουμε.

Έτσι, όπως είδαμε και πιο πάνω, επιτυγχάνεται και μαθηματικά πλέον η πρόθεση των κατοίκων μιας χώρας, που ταλανίζεται από ισχυρά τρομοκρατικά χτυπήματα και μεγάλης έκτασης θρησκευτικές αψιμαχίες, να ζητήσει περισσότερη ασφάλεια, περισσότερα μέτρα, περισσότερη ειρήνη, περισσότερη φυλακή και λιγότερη ελευθερία.
Κάποιοι γνωρίζουν από πριν την δράση, ποια θα είναι η αντίδραση της μάζας και έχουν έτοιμη την λύση που θα εφαρμόσουν.

Επιτυγχάνεται δηλαδή ο έλεγχος της σκέψης του πολίτη και δια μέσω του φόβου, αναμένοντας τα επόμενα τρομοκρατικά χτυπήματα που μπορεί να κοστίσουν την ζωή τόσο στον ίδιο τόσο και στην οικογένεια του, είναι έτοιμος να παραχωρήσει τα πάντα προκειμένου νιώσει ασφαλείς, ήσυχος, ήρεμος και να μπορεί να επιστρέψει στην καθημερινότητα του.

Πώς να γνωρίζει ότι αυτοί που του προσφέραν το τελειότερο σύστημα ασφάλειας, είναι οι ίδιοι που έδωσαν άσυλο στην τρομοκρατία;

Ποιός να του το πει και πώς να το πιστέψει;

Όλοι αυτοί που τώρα εισήγαγαν στην Ευρώπη τους γιαλαντζί μετανάστες, μετά από μια σειρά γεγονότων θα προσφέρουν την λύση τους η οποία έκανε επίσημη πρεμιέρα στη Γερμανία και μπορείς να την διαβάσεις εδώ.

Αν η Σουηδία αντιμετωπίζει αυτές τις συνθήκες που είδαμε σε προηγούμενο άρθρο, αν ακούγονται στα κέντρα που φιλοξενούν μετανάστες εξτρεμιστικά άσματα και υψώνονται σημαίες του Ίσις , τότε στην Ελλάδα είμαστε ακόμη πολύ «τυχεροί» που δεν έχουμε δει παρόμοια φαινόμενα, που καταλαβαίνουμε τι θα σημαίνουν για την ασφάλεια της χώρας.

Αν και μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι υπάρχει μια τεράστια ομερτά που καλύπτει τις συνθήκες και την καθημερινότητα των εδώ προσφυγικών καταλυμάτων, σε τέτοιο βαθμό ώστε να εκβιάζεται το εργατικό προσωπικό από τις ΜΚΟ με την μη ανανέωση των συμβάσεων εργασίας, στην περίπτωση που βγούν παραέξω τα όσα συμβαίνουν μέσα στα κέντρα μεταναστών της χώρας μας.

Όμως, η «τύχη» κάποια στιγμή θα μας εγκαταλείψει και όπως καταλαβαίνεις έχουν εισέλθει πολλά εξτρεμιστικά στοιχεία από Συρία και Ιράκ και ενσωματώθηκαν μαζί με τις οικογένειες που φεύγουν για να γλιτώσουν από τον πόλεμο και την καταστροφή.

Έτσι έφυγαν και αυτοί, ειδικά όταν κατέβηκε η Ρωσία προς ενίσχυση το 2015, για να γλιτώσουν τη σύλληψη ή ακόμη, όπως έχει αποδειχτεί κατά το παρελθόν, για να προετοιμάσουν τις αιματηρές επιθέσεις στα κράτη της Ευρώπης.

call me Rick

9/8/2017
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours