Πριν μπει ο Αύγουστος είχε εντοπιστεί μια ακολουθία αριθμών για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου και ειδικά από τις 1 έως τις 4 Αυγούστου.

Ήταν μια ακολουθία που πρόδιδε ότι μια καταστροφή σιγόψηναν για την Ελλάδα και θα σέρβιραν τις ημέρες εκείνες, στις 3 ημέρες εκείνες αρχές του Αυγούστου.

Η φωτιά στα Κύθηρα κατέστρεψε ένα πολύ μεγάλο μέρος πρασίνου του νησιού για πολλά πολλά χρόνια και ξεκίνησε στις 4.8.2017

« Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική δασική έκταση στις 04-08-2017 και περί Ω/10:45 στην περιοχή Πιτσινάδες Κυθήρων είναι σε εξέλιξη..»

Είχε καλές άμυνες το νησί και έτσι η φωτιά περιορίστηκε μόνο στο πράσινο και δεν έκανε στάχτη σπίτια ή ανθρώπους.

Φυσικά πόσοι θα αναγνώρισαν τις άμυνες αυτές και πήγαν να πουν ένα ευχαριστώ.. αυτό είναι άλλο θέμα.

Ο ουρανός της Αττικής τώρα που γράφω είναι σκοτεινός… πολύ! δεν θυμίζει σε τίποτα το εορταστικό κλίμα των ημερών. Και η ατμόσφαιρα το ίδιο, υπάρχει έντονη η μυρωδιά του καμένου.

Είμαστε μπροστά στην δεύτερη κατά σειρά μεγάλη καταστροφή που έρχεται στην βορειοανατολική Αττική μετά από 9 ημέρες, στις 13.8.2017

« Στις 16:16 χθες εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην περιοχή του Καλάμου Αττικής η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.»

Με μια σημαντική λεπτομέρεια, ότι η φωτιά ξεσπά στο ίδιο χρονικά σημείο της αριθμητικής ακολουθίας των πρώτων ημερών του Αυγούστου.

Με λίγα λόγια, στο τέλος της αριθμητικής ακολουθίας ξεσπά η φωτιά στα Κύθηρα, στο τέλος της ακολουθίας ξεσπά η φωτιά στη Αττική
Είναι οι δύο μεγαλύτερες καταστροφές τον μήνα Αύγουστο στην χώρα μας. Μέχρι ώρας φυσικά και με επίσης ακόμη μια διαφορά...
Η τελευταία ακολουθία που αφορούσε το διάστημα 10 με 14 Αυγούστου είχε ένα παραπάνω 9. Πιθανός δείχνει ότι η εξέλιξη του γεγονότος θα είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια και σε ένταση.

Και τα δύο συμβάντα εξελίσσονται στα χρονικά περιθώρια που δώσαμε εδώ και εδώ.

Και όμως, υπάρχουν πολλοί ανάμεσα μας που ακόμα πιστεύουν ότι όλα γίνονται στην τύχη ή όπως χαρακτηριστικά λένε, καταστροφές συμβαίνουν κάθε χρόνο και συνέχεια θα γίνονται.

Και αυτό το λένε αρνούμενοι να κοιτάξουν την πραγματικότητα που αγνοούν και που δεν έχει καμία σχέση με την τυχαιότητα των εξελίξεων, με αποτέλεσμα να αποδομούν την πληροφορία και να προκαλείται σύγχυση. Πρώτα μέσα τους και μετά στου γύρω τους.

Αν τώρα προκαλείται τέτοια σύγχυση με ανεξέλικτες φαινομενικά αλλά ελεγχόμενες ουσιαστικά εξελίξεις, αργότερα τι θα γίνει που στην ουσία τους μπορεί να μετατραπούν σε ανεξέλεγκτες; 
Θα αφεθούν έρμαια των εξελίξεων και του συνειδησιακού «πολέμου» που θα πραγματοποιείται;

Θα ακολουθήσουν την γραμμή των πολλών και θα γονατίσουν, θα φοβηθούν, θα απελπιστούν κ.α;

Δεν ξέρω πραγματικά, αλλά δε φοβάμαι τι θα έρθει εάν έρθει, με προβληματίζει περισσότερο ο εικονικός κόσμος που έχουν πλάσει μερικοί και εκέι μέσα αναπαύονται, νομίζοντας ότι έτσι είναι προστατευμένοι και ασφαλείς και δεν καταδέχονται να βγούν λίγο έξω από αυτόν και να ρίξουν μια ματιά για το τι ακριβώς γίνετε, τι ακριβώς σημαίνουν η ένταση και η επαναληπτικότητα των καταστροφών. 
Και φοβάμαι ότι, ίσως αυτή η επιλογή τους, αργότερα θα τους κοστίσει.

Πέρασα πολύ χρόνο ερευνώντας την αλήθεια γύρω μου...στερήθηκα φίλους, ταξίδια, μπάνια, εξόδους…πολλά, ώστε να μπορώ να συντάξω με ασφάλεια ένα κείμενο που πολλές φορές υποκύπτει στην ατελειότητά μου, αλλά η πληροφορία παραμένει έγκυρη.

Δεν είναι καθόλου εύκολο να τοποθετείσαι δημόσια για ευαίσθητα θέματα, πόσο μάλλον όταν αυτά έχουν να κάνουν με ένα δύσκολο γεγονός που δεν έχει συμβεί ακόμη αλλά πρόκειται να συμβει.

Φυσικά στηρίχθηκα σε ανθρώπους που το σύστημα τους τρέμει και προσπαθεί να τους αποκλείσει, ώστε να δομήσω βήμα προς βήμα την πραγματικότητα και να αντιληφθώ, όσο μου επιτρέπουν οι δυνατότητές μου, έναν άλλον κόσμο και όχι αυτόν που επιβάλλει η εποχή μας ή που κάποιοι έχουν κλειδωθεί εκεί μέσα.

Σε αυτόν τον κόσμο τίποτα δεν είναι τυχαίο και όλα έχουν την αιτία τους, είτε καλά είτε άσχημα. ‘Έχουν την αιτία τους, έχουν και τον αριθμός τους.

Αν λοιπόν θα έδινα ένα κωδικό αυτό τον μήνα για τις δύο ακολουθίες που συναντήσαμε από 1-4 και 10-14 (δες τον συσχετισμό ακόμη και τον ημερομηνιών) αυτός θα ήταν ότι όταν 9 γίνεται 6 και αντίστροφα σημαίνει «Φωτιά». Όχι απλή φωτιά και δεν μας απασχολεί ο τρόπος που μπήκε, εάν πρόκειται για ένα ανθρώπινο λάθος ή από εμπρησμός ή από κάτι άλλο, αφού τίποτα δεν μπορεί να προκαλέσει μεγάλη καταστροφή εφόσον δεν υπάρχει η «έγκριση”. Μια έγκριση που όπως έχουμε ξαναπεί, εάν το εξετάσουμε εις βάθος, την έχουμε παραχωρήσει εμείς, είτε με την ψήφος μας, είτε με την νοοτροπία μας, είτε με την αδιαφορία μας, είτε με χίλιους άλλους δυο τρόπους.

Αυτό δεν αρέσει σε πολλούς, ούτε σε εμένα ίσως και κατανοώ ότι είναι δύσπεπτο, αλλά πίστεψε με θα έρθει η ώρα που αυτό θα αποδειχθεί. Οι εξελίξεις θα το αποδείξουν και οι πολλοί, εσύ ή εγώ, όλοι μας θα το καταλάβουμε. Θα ήταν πιο δημιουργικό και ασφαλέστερο φυσικά,εάν η αναγνώριση αυτή συνέβαινε πριν το φανερώσουν οι εξελίξεις και όχι μετά, αλλά δεν φαίνεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής.

Μακάρι να συμβεί, αλλά μοιάζει τόσο δύσκολο..

Είμαστε στα μισά ενός ακόμη δύσκολου μήνα και πραγματικά τα σημάδια δεν πήγαν «διακοπές» ούτε μια μέρα. Συνεχίσουν και συνεχίζουν..

Διάφορες δυσκολίες και τεχνικά προβλήματα δεν επιτρέπουν την πλήρη καταγραφή τους και ανάλυση τους, αλλά θα γίνει σύντομα και θα επανέλθω.

Μια μόνο παρατήρηση..

Ο Αύγουστος αυτός επιμένει να μου θυμίζει κάποιον που ήξερα παλαιότερα..

Και εάν δεν αλλάξουν οι κώδικες των εξελίξεων αυτού του μήνα και δεν προσπαθήσουν να περιπλέξουν τα πράγματα ώστε να μας παραπλανήσουν, απορώ με ποιον τρόπο θα αποφύγουμε μια πολιτική αναταραχή, με ότι σημαίνει αυτό.
Οι ενδείξεις υπήρχαν και πριν λίγο διάστημα και εντοπίστηκαν εδώ

Δεν περιμένω και τόσο τις εξελίξεις να το πουν, αφού πιο πριν το έχει πει ο παλιός Αύγουστος που ήξερα και καλό είναι να το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας και οι επόμενες ημέρες τα στοιχεία θα είναι σίγουρα περισσότερα και θα μας δώσουν περισσότερες πληροφορίες.

15.8.2015  9.31pm

call me Rick..Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours