"Ο 34χρονος Τρίσταν γεννήθηκε κορίτσι, αλλά θεωρεί τον εαυτό του άντρα. Ξεκίνησε την ορμονοθεραπεία πριν από περίπου 10 χρόνια. Δεν έχει αφαιρέσει όμως τα γυναικεία γεννητικά του όργανα.


Είναι επτά χρόνια σε σχέση με τον Μπιφ και αυτό είναι το πρώτο τους βιολογικό παιδί.

Έχουν όμως εδώ και 6 χρόνια υιοθετήσει και αναλάβει την κηδεμονία του ανιψιού και της ανιψιάς του Τσάπλοου, λόγω της κακοποίησης των παιδιών από τους αληθινούς γονείς τους.

Τόσο ο γονιός όσο και το νεογέννητο χαίρουν άκρας υγείας. Τρίσταν και Μπιφ είχαν δημιουργήσει από την αρχή της εγκυμοσύνης σελίδα του Facebook, όπου ενημέρωναν για την απόφαση να κάνουν παιδί αλλά και για την πορεία
της εγκυμοσύνης
."Κάπως έτσι έχει η είδηση από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού... 


Δεν ξαφνιάζει στο άκουσμα της αλλά είναι μια είδηση δύσπεπτη, που πραγματικά αν κάποιος έχει διάκριση των πραγμάτων και της κατάστασης αρνείται να πιστέψει ότι τα μάτια του βλέπουν κάτι τέτοιο.

Ναι, φτάσαμε στην εποχή που οι άντρες γεννάνε.. το βλέπουμε.. είναι γεγονός και από μερικούς θεωρείται απόλυτα φυσιολογικό.

Πώς φτάσαμε εδώ; Μέσω της τεχνολογίας..

Που; Στην Αμερική, τη βασίλισσα του Δυτικού πολιτισμού..

Ένας πολιτισμός διεστραμμένος, που κακοποιεί τη φύση και τη συνείδηση μικρών παιδιών, εφήβων, ενηλίκων, υπερήλικων, αφού διατηρεί μεγάλη γκάμα στο οπλοστάσιο του για να αλλοιώσει τις σκέψεις και τις πράξεις ενός ατόμου ή περισσότερων ατόμων ή ακόμα και ενός ολόκληρου πληθυσμού.

Από την Αμερική προέρχονται τα περισσότερα δεινά που υποφέρει ο κόσμος, όπως: διεξαγωγές πολέμων, εξαθλιώσεις κρατών, ανατροπές κυβερνήσεων τρίτων χωρών, εμπόριο όπλων, έλεγχος και διακίνηση ναρκωτικών, «προοδευτικές» ιδέες, όπως η παραπάνω και χίλια δυο άλλα, που κάνουν τον κόσμο να υποφέρει, να νιώθει ανασφάλεια και φόβο.

Υπάρχει ένα κέντρο, με επιφανή άτομα που χρηματοδοτούν με πάσα ευκολία δραστηριότητες και οργανισμούς, ώστε να χρησιμοποιείται η Αμερική σαν ένα τεράστιο εργοστάσιο παραγωγής διαστροφής.

Όπως έχει εργοστάσια παραγωγής όπλων ή αεροσκαφών, έτσι έχει και αυτό το εργοστάσιο που παράγει τα μέσα και καλλιεργεί τις συνθήκες για να κακοποιεί ο άνθρωπος τη φύση του και τα εξάγει το "προϊόν" αυτό και στον υπόλοιπο κόσμο.

Έχει όμως δικαίωμα να κακοποιεί τη φύση του ο άνθρωπος;

Είναι το ίδιο ερώτημα όπως, το αν ο άνθρωπος έχει "δικαίωμα" να σκοτώσει ένα σκύλακι.

Το έχει;

Εκ του αποτελέσματος ναι, αφού δυστυχώς συμβαίνει.

Το δικαίωμα στην ελευθερία των κινήσεων και των πράξεων, δίνει τη δυνατότητα σε ένα άτομο να κάνει κάτι που, εάν υπήρχε περιορισμός της ελευθερίας δε θα μπορούσε να το κάνει.
Αφού τελεστή η πράξη ,κατόπιν έρχεται ο νόμος και τιμωρεί την κατά τα άλλα ελεύθερη, αλλά άρρωστη βούληση του.

Όπως βλέπουμε, ο άνθρωπός έχει την ελευθέρια του χώρου και του χρόνου για να κάνει ότι θέλει, μέχρι να αλλάξει χώρο και χρόνο, μέχρι δηάδη το τέλος της ζωής του (κάτι που βέβαια το αγνοεί παντελώς, έχοντας την εντύπωση ότι εδώ ήρθαμε τυχαία, ότι φάμε, ότι πιούμε και ότι κατέβει στο κεφάλι μας).

Έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει, όπως και να επεμβαίνει και να αλλοιώνει τον τρόπο με τον οποίο μας δίδαξε η φύση την εξέλιξη μας.
Δηλαδή με λίγα λόγια επεμβαίνει  κατά τη βούληση και την επιθυμία του και διαστρεβλώνει την ανθρώπινη εξέλιξη.

Πέρα απο αυτό, εδώ έχουμε να κάνουμε και με ένα παιδί, που έρχεται στον κόσμο και το οποίο θα είναι καταδικασμένο να μην έχει μια φυσιολογική οικογένεια, όπως την γνωρίζουμε εδώ και εκατοντάδες χρόνια, αλλά κάτι άλλο, γέννημα και εξέλιξη της σύγχρονης και προοδευτικής εποχής μας.

Φτάσαμε να ονομάζουμε οικογένεια αυτό που γέννησε η εποχή μας, δηλαδή να θεωρούμε ως φυσιολογική εκδοχή της ανθρώπινης σεξουαλικότητας, το αποτέλεσμα των ερεθισμάτων που κάποιοι έχουν διασπείρει μέσα σε όλες τις κοινωνίες, διαμέσου των μέσων ενημέρωσης που τελούν κάτω από τον έλεγχο τους.

Θα μου πεις πάντα υπήρχε το διαφορετικό, θα σου πω ότι πάντα υπήρχαν πόλεμοι.

Το ότι αναγνωρίζουμε τα ελαττώματα και τις πολύ κακές στιγμές του παρελθόντος και της ιστορίας, αυτό δε σημαίνει ότι πάντα θα πρέπει να υπάρχουν και να διαιωνίζονται. Όμως εδώ έχουμε να κάνουμε με κάτι νέο, πολύ χειρότερο, με κάτι που καλείται η κοινωνία πλέον να αποδεχτεί και οργανώσεις και ενώσεις, όπως η Ε.Ε, να προασπίσουν και να επιβάλλουν, στο όνομα πάντα της ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Το θέμα δεν είναι οι δύο "γονείς" που τέλος πάντων κάνουν ότι γουστάρουν ή ότι τους έβαλαν να κάνουν…όχι, αφού ο κάθε ένας, όπως φαίνεται, έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει, όπως π.χ. έχω το "δικαίωμα" να μπω και να κλέψω μια τράπεζα, ποιος θα με εμποδίσει; 


Ειδικά εάν δεν έχω γνώση του νόμου; 

Κανείς, απλά θα πάω, θα μπω μέσα και θα πάρω το ποσό που θέλω, θα βγω έξω και θα ξοδεύω τα χρήματα μέχρι να με συλλάβουν, αφού έρχεται και ο νόμος με τη σειρά του και ασκεί το δικαίωμα που έχει για να επιβάλει την τάξη και να παραβιάσει το αρχικό δικό μου "δικαίωμα" για την ληστεία.

Που τελικά δεν ήταν και τόσο δικαίωμα, αλλά παραβίαση του νόμου που αγνοούσα.

Έτσι και εδώ λοιπόν, το παραπάνω «ζευγάρι» έχει κάθε δικαίωμα να ασκήσει το δικαίωμα που του δίνει η ελευθερία και η τεχνολογία και να πάνε μαζί κόντρα στη φύση ή να παρακάμψουν τη φύση και να φέρουν στη ζωή ένα παιδί, που όμως δεν έχει έρθει από μια φυσιολογική μαμά και ένα φυσιολογικό μπαμπά, αλλά από δυο άλλους, που ανάλογα με τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις, μπορεί σήμερα να είναι μαμά και αύριο μπαμπάς και αντίστροφα, ανάλογα με τα φεγγάρια του καθενός.

Νομίζω δεν χρειάζεται να μας το αναλύσουν οι ειδικοί και να το ερευνήσουν οι επιστήμονες και οι ψυχολόγοι, η ίδια η λογική που έχουμε εκ γενετής μας ειδοποιεί, τι ακριβώς σημαίνει για την ψυχική υγεία και συμπεριφορά του παιδιού, να βιώνει μια τέτοια κατάσταση, όσο αγάπη και φροντίδα κι αν λένε ότι δίνουν στο παιδί, γιατί μαζί με την αγάπη υποχρεώνεται να να ζει σε ένα εντελώς ασυνήθιστο και αφύσικο περιβάλλον. 

Το αφύσικο είναι ο δολοφόνος του φυσιολογικού.

Έτσι, όπως και στο παραπάνω παράδειγμα με το δικαίωμα του καθενός να διαπράξει ληστεία και το δικαίωμα του νόμου να τον στείλει στη φυλακή, αναλόγως και εδώ, αυτός που θέλει να κακοποιήσει τη φύση του, να την τσαλακώσει με κάθε τρόπο, αντίστοιχα πάντα με τα κατώτερα ανθρώπινα ένστικτα, τις επιρροές και τις προκλήσεις της αυστηρά σαρκολατρικής εποχής, μιας εποχής ανάπηρης πνευματικά και ασταθής ψυχικά (Οι ψυχικές ασθένειες είναι και θα είναι στην κορυφή των ασθενειών τα επόμενα έτη) παρομοίως θα έχει το δικαίωμα και ο πνευματικός νόμος ή ο μαθηματικός νόμος της φύσης( όπως αρέσει σε μερικούς να λένε), σε άγνωστο χρόνο να επιβάλλει την ποινή του, αφού αγνοείται και παραβιάζεται συστηματικά.
Αυτό σημαίνει ότι, όταν παραβιάζονται συστηματικά τέτοιοι νόμοι, νόμοι που δεν εξηγούνται με την παρούσα ανθρώπινη λογική και δεν είναι ακόμη απόλυτα κατανοητοί ως προς την δράση τους και την χρονική τους εκδήλωση, δείχνει ότι εκεί στην Αμερική πάει να ξεφύγει το πράγμα και ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

Δυστυχώς όμως, ότι γεννιέται στην χώρα αυτή περνάει σαν εμπόρευμα στην από εδώ πλευρά σαν μόδα, σαν μια εξελικτική τάση που μολύνει και την Ευρώπη και αυτό που τώρα βλέπουμε παραπάνω σαν είδηση και μερικούς από εμάς μας προβληματίζει, θα το αντιμετωπίσουμε και στην Ελλάδα, αφού ο προστάτης και μπράβος τέτοιων νέων προτύπων είναι η ίδια η Ένωση με τις κοινοτικές και απαραβίαστες οδηγίες της, οδηγίες που υποτίθεται προστατεύουν τα δικαιώματα του ανθρώπου, αλλά στην ουσία, επιβάλλουν σε μια ολόκληρη κοινωνία να αποδεχτεί δια νόμου τις ανθρώπινες αδυναμίες και τα ελαττώματα.

Το θέμα λοιπόν είναι ότι, όταν όλα αυτά έχουν ξεκινήσει δειλά δειλά να γίνονται αποδεκτά από τη μάζα, από ένα μεγάλο, κρίσιμο και διαρκώς αυξανόμενο ποσοστό ανθρώπων, όσο αυτό το ποσοστό αυξάνεται και αποδέχεται τέτοιες και παρόμοιες δράσεις παραβιάζοντας νόμους της φύσης, τόσο πλησιάζει και η "ποινή".

Σε πολλούς ακούγονται υπερβολικά και δυσνόητα τα παραπάνω, αλλά αυτά γράφονται για αυτούς που μπορούν να τα καταλάβουν ή ήδη τα γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι μόνοι σε μια «μάχη» άνιση έναντι των εκφραστών της διαστροφής και των κέντρων (ΜΜΕ,showbiz,κινηματογράφος, ενώσεις, διάφοροι οργανισμοί κ.α.) αλλοτρίωσης της συνείδησης μας.

Αντιστάσου εσύ που κατανοείς τα παραπάνω, όπως φαίνεται δεν είναι μεγάλος ο αριθμός που αντιστέκεται στον συνειδησιακό πόλεμο που δεχόμαστε.

Δεν είναι πολλοί, αλλά όμως είναι αρκετοί για να δημιουργήσουν μια ασπίδα προστασίας για τους γύρω τους, ώστε να μην μολυνθούν και νοσήσουν από τις συνήθεις και τις ανθρωποκτόνες- ψυχοκτόνες τάσεις της νέας εποχής που προσπαθούν να εφαρμόσουν και στην Ελλάδα.

Σήμερα κατάργησαν την ύψωση της σημαίας και τον εθνικό ύμνο, κάτι που δείχνει ότι τα πράγματα προχωράνε πολύ γρήγορα, όπως γρήγορα πλησιάζει και εδώ η "ποινή".

Έδρασαν όπως οι φυλακές.. όταν είναι σε άδεια οι κρατούμενοι προφανώς το νου τους δεν τον έχουν στις νέες οδηγίες λειτουργίας που θα εφαρμοστούν στο σωφρονιστικό ίδρυμα, αφού απολαμβάνουν τις λίγες ημέρες άδειας που δικαιούνται.

Αλλά κατά την επιστροφή τους  καλούνται να αποδεχτούν τα τετελεσμένα, που εφαρμόστηκαν εν τη απουσία τους.

Κατανοείς πολύ καλά, εσύ που αντιστέκεσαι σε κάθε επίθεση που γίνεται στη σκέψη σου, τον πόλεμο που δεχόμαστε στα πιστεύω μας, στην ιστορία μας, στην συνείδηση μας, στη χώρα μας, στο φύλο μας, παντού!

Κατανοείς ότι κάποιοι πάνε να κάνουν επέμβαση αλλαγής συνείδησης επάνω μας... απλά μην επιτρέψεις κάτι τέτοιο να συμβεί και προστάτεψε τα παιδία σου από την επέμβαση αυτή, γιατί τα δικά σου παιδία, του γείτονα σου τα παιδία, του άγνωστου (σε εσένα) τα παιδία, είναι το μέλλον της χώρας και η ελπίδα όλων μας. 


4/8/2017 4.11 p.m
athan. 


Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours