Στο όνομα της τρομοκρατίας των προηγούμενων πολύνεκρων επιθέσεων μέσα στην καρδιά της Ευρώπης έρχεται ή νέα τεχνολογία της νέας ψηφιακής εποχής και δίνει τη λύση στον γρίφο προστασία και ασφάλεια από τα τυφλά τρομοκρατικά χτυπήματα του Ίσις.

Η παρακάτω είδηση (βλέπε τέλος ανάρτησης) κανονικά θα έπρεπε να είναι η περιγραφή της νέας ταινίας επιστημονικής φαντασίας που σύντομα θα ερχόταν στη μεγάλη οθόνη, που τελικά δεν είναι τίποτα άλλο από την σκληρή πραγματικότητα που μας επιφυλάσσουν μερικές μαριονέτες που βρίσκονται με την ψήφο μας στην εξουσία.

Μας ετοιμάζουν μια πολυσύνθετη πραγματικότητα, που οι βάσεις της μπήκαν το προηγούμενο διάστημα  και μέσα από τις τρομακτικές επιθέσεις που έγιναν από οργανωμένες εξτρεμιστικές ομάδες ή μοναχικούς "λύκους", με απώτερο σκοπό το αιματοκύλισμα, τον εκφοβισμό και κυρίως την προώθηση του απόλυτου ελέγχου ολόκληρης της κοινωνίας.

Κοίτα τις εξελίξεις ανάποδα για να τις δεις ίσια…

Προωθείται ένας μαζικός έλεγχος των κατοίκων κάθε κράτους, όλων μας, που δεν θα μπορούσε να εφαρμοστεί και να γίνει αποδεκτό από εμάς, εάν πρώτα δεν είχαν διαμορφωθεί προηγουμένως οι κατάλληλες συνθήκες φόβου και ανασφάλειας μέσω φαντασμαγορικών τρομοκρατικών χτυπημάτων.

Καλλιεργούν το κλίμα τα τελευταία χρόνια προς αυτή την κατεύθυνση και δεν θα σταματήσουν να το κάνουν μέχρι εμείς οι ίδιοι να αποδεχτούμε ή ακόμη και να απαιτήσουμε την εφαρμογή ενός νέου σύγχρονου τρόπου αναγνώρισης προσώπων μέσω της τεχνολογίας στις μεγάλες πόλεις κλουβιά που μας έχουν ήδη τοποθετήσει.
Ένας τρόπος που θα υπόσχεται την ελευθερία του πληθυσμού μέσα από την φυλακή της τεχνολογίας. Την ασφάλεια των κατοίκων και της καταπολέμησης του εγκλήματος και της τρομοκρατίας.

Άλλωστε μη ξεχνάς ότι και αγνές προθέσεις να είχαν, που δεν έχουν, όλο και υπάρχει ο κίνδυνος να έρθει στην εξουσία ένας «Κιμ»  σε ένα οποιδήποτε κράτος και να έχει πλήρη πρόσβαση στο σύστημα αυτό ταυτοποίησης προσώπων που εγκαινιαζουν στην Γερμανία.

Νομίζω δεν είναι απαραίτητο να διαθέτει κάποιος χολιγουντιανή φαντασία για να καταλάβει τι θα πάθαιναν οι αντιφρονούντες, οι πολιτικοί του αντίπαλοι, οι ανυπότακτοι στην άσκηση της εξουσίας του σε μια τέτοια περίπτωση.

Φαντάζεσαι τι θα σήμαινε για τους πολίτες μιας χώρας, εάν ένας "ιδιόρρυθμος" τύπος, που θα έχει την εξουσία μιας χώρας στα χέρια του και αυτήν την τεχνολογική διευκόλυνση στην κατοχή του,είχε πλήρη πρόσβαση στην ηλικία, το φύλο, την εθνική καταγωγή, τη θρησκευτική πεποίθηση κλπ.;

Και μια δεύτερη απορία...

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά για να κριθεί κάποιος εγκληματίας ή όχι, θα τα παρέχει η ταυτοποίηση προσώπου ή θα γίνετε μέσω της ηλεκτρονικής κάρτας του Ευρωπαίου πολίτη που θα εμπεριέχονται τα προσωπικά στοιχεία του καθενός, όταν και αν έρθει;

Τι εντοπίζεται άραγε πιο εύκολα, το πρόσωπο ή μια κάρτα με σύστημα εντοπισμού;

Υπάρχουν, όπως ήδη βλέπεις , πολλοί «Κιμ» πίσω από αυτά τα σχέδια ή μάλλον πολύ χειρότεροι από τον Κιμ, που στην πραγματικότητα φιλοδοξούν να ασκήσουν τα ακραία κυριαρχικά τους «βίτσια» για έλεγχο επάνω μας.

Είναι κρυμμένοι τόσο, ώστε οι πολλοί να μην τους βλέπουν και οι λίγοι που τους βλέπουν να τους αναγνωρίζουν από τα έργα τους.

Ένα κάλο δέντρο κάνει κάλους καρπούς, ενώ ένα σάπιο δέντρο δίνει σάπιους καρπούς....από τους καρπούς, δηλαδή από τα έργα τους, από τις λύσεις τους, από τις καινοτόμες ιδέες τους, αναγνωρίζουμε τις πρόθεσεις αυτών που μας συστήνονται ως προστάτες και υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των ελευθεριών του ανθρώπου.

Από τα μέτρα που παίρνουν για εμάς και την ασφάλεια μας, τους καταλαβαίνουμε όλους αυτούς που όπως λένε θέλουν την καταπολέμηση του εγκλήματος και την αποφυγή μελλοντικών τρομοκρατικών επιθέσεων.

Αυτών, που διατυμπανίζουν δεξιά, αριστερά, πάνω και κάτω, ότι πρώτο μέλημα τους είναι η διασφάλιση της τάξης και της αρμονικής μας συνύπαρξης και παράλληλα φέρονται να υπερασπίζονται το σεβασμό στα προσωπικά μας δεδομένα και στην προστασία της ιδιωτικότητας του πολίτη.

Το να βλέπεις ανάποδα τις εξελίξεις, αποδεικνύεται στις μέρες μας υπερβολικά ωφέλιμο, για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται κάποιος την πραγματικότητα, ώστε να μην τον ξεγελούν οι προθέσεις και οι πρωτοπόρες αποφάσεις τους και έτσι να μπορείς πιο εύκολα να προβλέψεις τις επόμενες κινήσεις του εχθρού (που το παίζει σύμμαχος), να δεις που οδηγούν τα ίχνη που αφήνουν οι ελεγχόμενες από αυτούς εξελίξεις.

Έτσι και η παρακάτω είδηση μου προκαλεί προσωπικά έντονο προβληματισμό, όχι μόνο γιατί δοκιμάζουν τα καινούρια τους «παιχνίδια» σε ανθρώπους-πειραματόζωα, ούτε γιατί διαφημίζουν κατά αυτόν τον τρόπο το πείραμα-λύση στην ανθρωπότητα…όχι για αυτά ή μάλλον και για αυτά αλλά ακόμη χειρότερα, για το τι θα πρέπει να γίνει για να εφαρμοστεί , να γίνει αποδεκτή αυτή η νέα κατάσταση από τους κατοίκους ενός κράτους, ή μερικών κρατών, που στο τέλος θα πρέπει να υιοθετηθεί από όλα τα κράτη της υπάρχουσας ένωσης ή όποιας άλλης ένωσης δημιουργηθεί αργότερα.

Πιθανός να μην προλάβουν να φτάσουν στο επιθυμητό για αυτούς αποτέλεσμα, αφού το βλέπεις και μόνος σου, ολόκληρος ο πλανήτης  αυτή τη στιγμή μυρίζει μπαρούτι και δυστυχώς τα μίση και τα πάθη του προηγούμενου παγκοσμίου πολέμου δεν έσβησαν ποτέ, ούτε και η απερίγραπτη τότε σφαγή νουθέτησε την ανθρωπότητα, ώστε ποτέ να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον.

Είμαστε βέβαιοι λοιπόν ότι,  η απόπειρα πραγματοποίησης του παρακάτω σχεδίου θα πραγματοποιηθεί, ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

Οπότε δές ανάποδα την είδηση και σκέψου, τι γεγονός ή γεγονότα θα πρέπει να γίνουν ώστε το προϊόν να βγει στην αγορά, χάριν της ασφάλειας και της ευημερίας μας;

Έχουμε καιρό να ακούσουμε για τρομοκρατία, για κάποιο τυφλό χτύπημα, λες και ξαφνικά στέρεψαν οι τζιχαντιστές, λες και ξεδίψασαν από τα τελευταία περσινά ποτάμια αίματος.

Ίσως να είναι έτσι ίσως και όχι..

Οι τζιχαντιστές ίσως διψάνε ακόμη για αίμα, αλλά αυτοί που τους κρατάνε με σχοινάκια στο κουκλοθέατρο του παραλόγου, διψάνε επίμονα για έλεγχο και για να γίνει το δεύτερο, είναι απαραίτητη προϋπόθεση να συμβεί το πρώτο...

Η πιλοτική εγκατάσταση των «έξυπνων» καμερών στο Βερολίνο, δείχνει ξεκάθαρα τον τρόπο με τον οποίο θα πιέσουν, εκφοβίσουν, τρομοκρατήσουν και πάλι το πλήθος, την «αγορά», τους αθώους, τους άοπλους και ανυπεράσπιστους πολίτες, ώστε να έρθουν μετά και να πουλήσουν τη προστασία τους και να προμηθευτούμε τη λύση τους.


Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι θα χρησιμοποιήσουν τον τρόπο που θα κάνει όλο και περισσότερα ποντικάκια(κάπως έτσι μας αντιμετωπίζουν) να φωνάζουν για να μπουν στη φάκα που τους έστησαν και που πίσω από αυτή θα αισθάνεται ασφάλεια και δεν θα κινδυνεύει να το φάει η "γάτα".

Από τη μία η φάκα από την άλλη η "γάτα"..
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours