Ποιος θυμάται τη δήλωση αυτή του Τούρκου πρωθυπουργού  κατα την επίσκεψή του στην Ελλάδα στις 19 Ιουνίου;

Κάποιοι τη θυμούνται..

Άραγε για ποια στάχτη μιλούσε τότε ο κ.Γιλντιρίμ, για αυτήν που καίει ο γείτονας ή για αυτήν που δημιούργησε ο «καλός» γείτονας στο γείτονα;


19.6.2017
Ο Τούρκος πρωθυπουργός ήρθε στην Αθήνα αμετακίνητος όσον αφορά στις θέσεις της Άγκυρας, αλλά και για να απαιτήσει εμμέσως πλην σαφώς η Ελλάδα να σταματήσει την ενεργειακή συνεργασία με το Ισραήλ, καθώς και να επιστρέψει τους οκτώ παρά την απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης.

Επίσης έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

«Θεωρώ ότι δεν πρέπει να μας εμποδίσουν οι προκαταλήψεις ή οι παρανοήσεις ορισμένων θεμάτων».

«Είμαστε και οι δύο μηχανικοί και έχουμε ένα πραγματιστικό και θετικό τρόπο προσέγγισης των προβλημάτων να αναλύουμε τις συντεταγμένες και να βρούμε τη λύση που χρειάζεται».

«Θα πρέπει να εστιάσουμε στις ευκαιρίες που έχουμε μπροστά μας και να δούμε τι θα κάνουμε με τις προκλήσεις τις οποίες πιστεύω ότι σε ένα ευρύ χρονικό πλαίσιο και σε κλίμα δικαιοσύνης και διαλόγου μπορούμε να επιλύσουμε».

«Ο γείτονας χρειάζεται μέχρι και τη στάχτη του ξύλου που καίει ο γείτονας».

Τι μπορεί να έχει στο μυαλό του κάποιος που μιλάει για ξύλα(ή δέντρα) και στάχτες;
Όταν απειλή ευθαρσώς να μην πραγματοποιηθεί η συνεργασία με το Ισραήλ;
Όταν απαιτεί τους 8 πίσω;
Πολλά μπορεί και τίποτα...

Απο εδω και περά θα πίασουν οι ζέστες για τα καλά και όπως είδαμε στην Πορτόγαλία και όπως γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι μας, δεν είναι ότι καλύτερο το 40άρι,ο ισχυρός άνεμος και οι "στάχτες του γείτονα".


call me Rick...
13/8/2017Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours