Καταρχάς να διαχωρίσω κάτι , υπάρχουν σημάδια που δίνονται από το πεδίο και υπάρχουν πληροφορίες που δεν είναι από το πεδίο ..!

Σαν να λέμε υπάρχουν κοινωνικά προβλήματα και υπάρχουν και «μεταφυσικά» προβλήματα !

Αυτό το άρθρο λοιπόν ανήκει στην κοινωνική πληροφορία , την απλή πληροφορία που μας δίνεται δηλαδή χωρίς να έχει μέσα κάποιον κωδικό και χωρίς να γράφεται επειδή εμείς διαβάσαμε κάποιο κώδικα που πέταξε σαν πεταλουδα μπροστά μας αχνά και ανάλαφρα κουνώντας την μικρή ουρά της !

Έχουμε κάποια περίεργα λοιπόν σημάδια που πολλές σελίδες πληροφόρησης έχουν στην φαρέτρα της ημερήσιας ενημέρωσης …

Έχουμε τις τσουχτρες στον κορινθιακό…δεν εκφέρω καμία άποψη εδώ απλά θα δώσω τι έχουμε και τι λέγεται τριγύρω !

Έχουμε μια πληροφορία η οποία λέει ότι οι ραδιοερασιτεχνες δεν μπορούν να κάνουν συνομιλίες εύκολα γιατί κόβεται το vhf πράγμα που είναι πολύ παράξενο να συμβαίνει σε συνθήκες ηλιοφάνειας !

Μάλιστα αυτοί οι ραδιοερασιτεχνες είναι στις περιοχές γύρω που έχουν γεμίσει τσουχτρες !!!!

Δυο παράξενα φαινόμενα για μένα δεν είναι απλά τυχαία … μάλιστα όταν το ένα συνδυάζει το άλλο ..έτσι λοιπόν μπορούμε να πούμε μέσα μας …ρε λες να είναι προδρομα φαινόμενα αυτά για κάτι ;

Βέβαια μπορεί αυτά να μην σημαίνουν και κάτι …αλλά το κάλιο γαιδουροδενε πάρα γαιδουρογυρευε είναι μια καλή συμβουλή !!!

Αρα πάμε λοιπόν στο τι θα προσεχα αυτές τις επόμενες 14 μέρες και τι θέλω και εσείς να έχετε το νου σας ώστε να μας ενημερώσετε με τα σχόλια σας ….

Θα προσεχα τα παράξενα παράσιτα στο ραδιόφωνο μου …δηλαδή αν έχω έναν σταθμό που τον πιάνω πάντα καμπάνα αν αρχίσει και κάνει βυθίσεις το σήμα ..η ότι άλλο ήχο παρασιτικό δημιουργηθεί στον δέκτη μου …ενα φζζζ ενα μπιζζζ κοκ !

Θα είχα τα μάτια μου ανοικτά αν τα πουλιά έχουν την ίδια καθημερινή συμπεριφορά , αν δεν κουτουλανε σε τοίχους , δεν πέφτουν ξερά στο έδαφος κοκ…πχ αν έχω περιστερώνα και καθημερινά τα περιστέρια μου μπαίνουν μέσα στην ώρα τους και κάποια στιγμή αρχίσουν την άρνηση να μπουν μέσα θα ήθελα να με ενημερώσετε !


Την νύχτα θα είχα τα αυτακια μου τεντωμένα ώστε να πιάσω οποιονδήποτε παράξενο ήχο ..απο μπουμ υπόκωφο μέχρι γουργουρητό …η ακόμα και τους ήχους του ουρανού που καταγράφονται ανα τον κόσμο…μας ενδιαφέρει τι ακούγεται την νύχτα που έχει και ησυχία και μπορούμε να ακούσουμε αν δώσουμε προσοχή !

Αν έχουμε πηγάδι η αύξηση θερμοκρασίας του νερού είναι πολύ σημαντική , γενικά η αύξηση θερμοκρασίας στο νερό ,στη θάλασσα όπου και αν το βρούμε έχει σημασία …. σε ποιο ευαίσθητους θα έλεγα και η συμπεριφορά του νερού αλλά είναι δύσκολο αυτό να στηριχτούμε μόνο στους ευαίσθητους ,δυστυχώς είναι λίγοι !

Παράσιτα στους πομπούς υψηλού φάσματος (ραδιοερασιτέχνες)..περισσότερες μαρτυρίες δηλαδή για να καταγράψουμε !

Συμπεριφορά ζώων γενικά αλλά ιδιαίτερα σκύλων και φιδιών, ακόμα και τα έντομα μπορούν να μας δώσουν ένα αβαντάζ ειδοποίησις … πχ αν ξαφνικά δείτε κατσαρίδες να απομακρύνονται από έναν στεγασμένο χώρο η υπόνομο είναι ένα πολύ δυνατό σημάδι!

Τα βράδια πολλές φορές συναντούμε νυχτερίδες , αν ζείτε σε εξοχή και στην αυλή σας έχετε φως πολλές φορές θα τις έχετε δει να χορεύουν στις άκρες που φτάνει το φως σας …αν δείτε λοιπόν νυχτερίδες αντι να χορεύουν ξαφνικά να κουτουλανε στα δέντρα είναι κάτι που θα θέλαμε να μας ενημερώσετε!

Υψηλής συχνότητας ήχοι οι οποίοι νομίζετε ότι παράγονται μέσα από ……το δόντι σας!!!!…. Γενικά ήχοι και αίσθημα ζάλης -χάσιμο ισορροπίας αν δεν προέρχονται από παθολογικά αίτια είναι κάτι που αξίζει να δώσουμε σημασία !

Δεν μπορώ να σκεφθώ αυτή την στιγμή κάτι ακόμα αν στην πορεία θυμηθώ κάτι θα το προσθέσω όπως βέβαια και εσείς μπορείτε να δώσετε τα δικά σας σημάδια προειδοποιήσης σε θέματα που μας απασχολούν αυτή την στιγμή !

Περιμένω τα σχόλια σας …

Αααα να κλεισω και με κατι δικο μου ..πως να το αφησω ετσι δεν μπορω φαινεται να γραφω μονο γραμικα … Μεδουσα … χμμμ… και το καιρικο φαινομενο …και η ασκηση στρατου …και στην θαλλασα μας ….θελουν κατι να μας πουν οι οργανωτες της «πραγματικοτητας μας»;… αλλα μην ανυσηχεις εκει ειναι αλλοι λυκοι που φυλανε !!!!

Stranger,…


Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours