Το παρακάτω βίντεο δημοσιεύτηκε απο το site της Independent και δείχνει ένα ενήλικα νέο να συζητά με τον ανήλικο 5χρονο αδερφό του για το θέμα του γάμου.

  • Ο μεγαλύτερος αδερφός ρωτάει τον μικρότερο «ποια είναι η γνώμη του για την αγάπη, δηλαδή στο νου σου τι έρχεται..  αγόρι, κορίτσι, γάμος, μωρό; Το πεντάχρονο αγοράκι απαντάει «αν είσαι μαμά και θες να βρεις και να ερωτευτείς ένα μπαμπά τότε τον ερωτεύεσαι».
  • Συνεχίζει ο μεγαλύτερος αδερφός λέγοντας..«έχεις παρατηρήσει ότι δεν έχω κορίτσι;» Απαντάει το πιτσιρίκι «ναι γιατί αν είχες κορίτσι θα το παντρευόσουν». 
  • Και τότε ρωτάει ο μεγαλύτερος αδερφός.. «πώς θα σου φαινόταν αν παντρευόμουν έναν άντρα»; 
  • Η αντίδραση του μικρού είναι ενθουσιώδεις, λέγοντας ότι «αν παντρευόσουν έναν άντρα, αυτό θα ήταν πολύ cool.. και σε μία ταινία ένας άντρας ήταν ερωτευμένος με έναν άλλον άντρα και όλοι στο βίντεο φώναζαν cool cool cool cool cool».

Όχι.. κατά τα άλλα συμπαθή φίλε μου, δεν είναι καθόλου coοl, όπως ισχυρίζεται ο μικρότερος αδερφός σου. 

Τον βρώμικο ρόλο, ειδικά ορισμένων ξένων ενημερωτικών ιστοσελίδων, τον έχουν καταλάβει ακόμα και οι πιο δύσπιστοι. 
Οπότε και η ιστοσελίδα αυτή, δειγματίζει στη μάζα τα νέα ήθη που καταργούν τα "στερεότυπα", τη φύση δηλαδή και τα χαρακτηριστικά της και στο όνομα της υποτιθέμενης "αγάπης" επιβάλουν στην κοινωνία να τα αποδεχτεί και να γίνει τάση, μόδα, που θα εξαπλωθεί μέσω των συστημικών ειδησεογραφικών πρακτορείων, μέσω των ταινιών, των περιοδικών και άλλων μέσων ενημέρωσης, όλα στην υπηρεσία της νέας κοινωνίας που επιθυμούν να φέρουν, σε όλα τα κράτη του κόσμου.Κατά αρχάς δεν μπορώ να στραφώ στο νέο που δέχτηκε να συμμετάσχει σε αυτό το show, κάποιοι τον ώθησαν, τον έπεισαν να βγει και να κάνει προπαγάνδα για τους γάμους μεταξύ ανδρών.Ακόμα και να πήρε από μόνος του την πρωτοβουλία, βλέπεις ότι τέτοιες πρωτοβουλίες δεν αφήνονται στην τύχη τους και κάποιος περιμένει τέτοιες ευκαιρίες να τις αρπάξει και να της εκμεταλλευτεί προς όφελός του. Οπότε και στις δύο περιπτώσεις ο έφηβος με τον αδερφό του, χρησιμοποιήθηκαν από το νέο κατεστημένο ώστε να γίνει μια παγκόσμια προπαγάνδα μέσω της παγκόσμιας ενημέρωσης.Από εκεί και ύστερα η φύση μιλάει από μόνης της δεν έχει ανάγκη από μεταφραστές και ό άνδρας είναι άνδρας και η γυναίκα είναι γυναίκα. Αυτά κανονικά, έαν η συνείδηση μας δεν είχε πάθει βλάβη, θα ήταν θέματα αδιαπραγμάτευτα.Οι επιλογές μας, αργότερα όσο μεγαλώνουμε και εν μέσω πάσης φύσεως ερεθισμάτων που διαλύουν τον εσωτερικό μας κόσμο, είναι δικαίωμα μας αλλά και ευθύνη μας, αφού μας έχει δοθεί πάσα ελευθερία να κακοποιήσουμε τα πάντα, όμως αυτό δε σημαίνει ότι έχουμε και πλήρη ασυλία στις πράξεις μας και τα καταστροφικά αποτελέσματα τους. Αν εσύ θες να πας κόντρα στη φύση, κόντρα στην υγειά σου, κόντρα στους γονείς σου, κόντρα στο αφεντικό σου, όλα θα έχουν και τίμημα τους, που θα πρέπει εσύ, εγώ, ο κάθε ένας να είναι έτοιμος να το πληρώσει.Τι σημαίνει αυτό; 

Ότι όλοι, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, όλοι σφάλουμε, όλοι κάνουμε λάθη που ίσως δεν καταλαβαίνουμε καν ότι είναι λάθη και δεν είναι θέμα να κάνεις λάθη γιατί από αυτά μαθαίνεις.

Το πρόβλημα είναι ότι, όχι μόνο δεν βλέπουμε το λάθος μας, στην συγκεκριμένη περίπτωση τη πλήρη διαστρέβλωση της φύσης, αλλά το αποδεχόμαστε και σαν σωστό. Αποδεχόμαστε τη διάβρωση της φύσης, που μέσα από την τέλεια λειτουργίας της συνεχίζουμε και υπάρχουμε και εκεί βρίσκουμε όλη τη σοφία και τη γνώση του περιβάλλοντος που ζούμε και μερικές φορές υποστηρίζουμε φανατικά τη διάβρωση αυτή.

Υπέρμετρος εγωισμός και άκρατη υπερηφάνεια κρύβονται πίσω από αυτές τις προθέσεις και είναι σαν να λες στη φύση: κάτσε λίγο πιο πέρα να σου δείξω εγώ πως θα αναπαράγομαι, αφού εσύ δεν ξέρεις, δεν τα έχεις κάνει σωστά, αφού δεν πρόβλεψες τις φύσικες επιλογές μου... τις δικές μου επιλογές.

Οι Ευρωπαίοι νομοθέτες και διδάσκαλοι πάνε να περάσουν την ομοφυλοφιλική δραστηριότητα (ήδη το έκαναν μέσα από τον χάρτη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων) σαν ανθρώπινο δικαίωμα και αξία που θα πρέπει να αποδεχτεί η Ευρωπαϊκή οικογένεια και όλα τα κράτη θα πρέπει να περάσουν νομοσχέδια αποδοχής της κατάστασης αυτής, μέσα από όλα τα κοινοβούλια τους, κάτι που έγινε το προηγούμενο διάστημα και στο ελληνικό κοινοβούλιο , με νόμους προς την κατεύθυνση αυτή, όπως το σύμφωνο συμβίωσης και ο γάμος των ομοφυλοφίλων, που είναι νόμοι του κράτους και με την βούλα.

Δηλαδή, όποια παραφύση δραστηριότητα ανακαλύπτουμε θα πρέπει να την υιοθετούμε;

Αν κάποιος τρώει από την μύτη ή περπατάει με τα χέρια, αυτό σημαίνει ότι είναι φυσιολογικό και αποδεκτό και θα πρέπει να το κάνουμε νόμο του κράτους;
Για ποια μητέρα αγαπητέ μου και για ποιο πατέρα που στην ουσία θα είναι μητέρα, μιλάμε;
Μητέρα και μητέρα μήπως τεκνοποιούν; 
Άνδρας με άνδρα; 

Μήπως φέρνουν στο κόσμο παιδία με τη φυσική διαδικασία που τόσα χρόνια έρχονταν στον κόσμο τα παιδία;

Μήπως έχει η φύση προβλέψει και έχει διαδικασία αναπαραγωγής για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια;

Η μήπως η υιοθεσία βαφτίζεται πατρότητα; Καταλαβαίνεις τη σύγχυση και το μπλέξιμο;


Καταλαβαίνεις ότι τα παιδία μας, σύμφωνα με κοινοτικές οδηγίες, θα διδάσκονται από τα νηπιαγωγεία παρακαλώ για την διαστροφή της φύσης και τις τάσεις της νέας εποχής τους.


Καταλαβαίνεις γονέα τον κίνδυνο που διατρέχουν τα ίδια σου τα παιδιά ή όχι;

Δες τέλος και τη χρονική στιγμή που επιλέγουν για να κάνουν την επίθεση τους στην Ελλάδα.


Τώρα που ο κόσμος εξαθλιώθηκε, μετά από 7 χρόνια λιτότητας και οι άμυνες του σε τέτοια ζητήματα έχουν μειωθεί ή κατά περίπτωση αλωθεί.Τώρα που είναι φοβισμένος, ανασφαλής και τρομοκρατημένος από την εικονική κρίση της χώρας και την γεωπολιτική κρίση στο Αιγαίο, τώρα που το βλέμμα του το έχει στραμμένο αλλού, στο τρόπο δηλαδή με τον οποίο θα επιβιώσει στην εργασία του, στο σπίτι του, στο πανεπιστήμιο του κτλ. Τώρα περνάτε αυτά τα νομοσχέδια, που η οικονομική ανέχεια αναγκάζει πολούς να απαξιούν για τις ηθικές αξίες της χώρας μας και να αποποιούνται την κληρονομία που μας άφησαν οι προηγούμενοι που έπεσαν για αυτές και που τις προασπίζει το άρθρο 3 του συντάγματος, που πάνε και αυτό κάποιοι σιγά σιγά να το καταργήσουν.


Η διαμαρτυρία μου δεν πάει στους πάσχοντες, αφού λίγο πολύ όλοι πάσχοντες είμαστε από κάτι, εγκλωβισμένοι στα θέλω μας και δούλοι των μάταιων επιθυμιών μας, σε ένα κόσμο προσωρινό που φθείρεται σε ύλη, ήθος και αξίες και γνωρίζουμε ότι τον κουμαντάρουν άρρωστα μυαλά.

Πάει στους υπέρμαχους των νέων ηθών, που χρησιμοποιούν φεμινιστικό φανατισμό αιτούμενοι να αποδεχτή η καταρρέουσα κοινωνία τα λάθη μας, τα πάθη μας, τα ελαττώματα μας, τη λαγνεία μας, τις προτιμήσεις μας, ως φυσιολογικά και αυτά να κληρονομήσουμε στη νέα γενία που έρχεται.

Δεν μπορώ να σε κατηγορήσω για την επιλογή σου και αν φαίνεται κάτι τέτοιο παραπάνω με συγχωρείς, διότι μπορεί εγώ να είμαι σε κάποιο άλλο θέμα πολύ χειρότερος από εσένα ή  κάποιον άλλο ,αφού όλοι έχουμε ελαττώματα και αδυναμίες.
Πέρα από αυτά όμως, έχουμε και αξίες..θέλω και πρέπει, όλοι να σεβόμαστε την μοναδικότητα και την ανθρώπινη αξία της υπάρξεως του καθενός, γιατί κανείς δεν γεννήθηκε τυχαία και όλοι έχουμε κάποιο ρόλο στην εξέλιξη και την δημιουργία.
Έχεις αξία και μάλιστα πολύ μεγαλύτερη, από αυτή που σου λένε πως έχεις οι ευρωπαϊκές οργανώσεις που σε στηρίζουν.

Αυτοί όμως που σε στηρίζουν και ενίοτε εκμεταλλεύονται αυτην την αδυνάμια σου, αυτοι είναι το πρόβλημα...αυτοί που μέσω της showbiz, της τεχνης, του κινηματογράφου, των ΜΜΕ κ.α.  διαβρώνουν τη ψυχή σου και πλάθουν στο σχήμα που θέλουν τον εσωτερικό μας κόσμο... αυτοί που διοργανώνουν τις παρελάσεις, αυτοί που ψηφίζουν νόμους και με αυτούς που θεσπίζουν τους νόμους, με αυτούς τα έχω.

Εκεί υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα είναι μεγάλο και θα το βρούμε όλοι μπροστά μας, αφού οι μεμονωμένες πράξεις αφορούν το καθένα μας, όταν όμως μια πράξη ή μια δραστηριότητα του ενός ή μερικών ατόμων αποτελέσει νόμος του κράτους, τότε σε κίνδυνο είναι όλο το κράτος (κράτα το αυτό).


athan.31/7/2017
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours