Ο ηγέτης του εργατικού κόμματος Τζέρεμι Κορμπίν δήλωσε ότι υπάρχει ο κίνδυνος να υπονομευθεί η Φήμη των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων που χαρακτηρίζονται από ευπρέπεια και γενναιότητα και θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσει έρευνα για τους ισχυρισμούς που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ανώτερες στρατιωτικές και αστυνομικές πήγες λένε πως υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι τα μέλη των αγγλικών ειδικών δυνάμεων (SAS) σκότωσαν αντί να συλλάβουν άοπλούς και άμαχούς πολίτες, οι οποίοι κρίθηκαν ύποπτοι για συνεργασία με τους Ταλιμπάν, κατά τη διάρκεια νυχτερινών επιχειρήσεων στα σπίτια τους στο Αφγανιστάν.

Σύμφωνα με τους Sunday times οι ισχυρισμοί προέκυψαν μετά από έρευνα της βασιλικής στρατιωτικής αστυνομίας.

Το αγγλικό υπουργείο άμυνας δήλωσε ότι η έρευνα που έγινε μέχρι σήμερα για πιθανή εγκληματική συμπεριφορά από τις βρετανικές ένοπλες δυνάμεις στο Αφγανιστάν δεν διαπίστωσε κάτι το ύποπτο.


Ο κύριος Κορμπίν από την πλευρά του όμως κάλεσε την κυβέρνηση να ξεκινήσει μία ανεξάρτητη έρευνα εν μέσω φόβου ότι θα υπονομευτή η φήμη των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων και όπως είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος: «Οι ισχυρισμοί για δολοφονίες και εγκλήματα πολέμου στο Αφγανιστάν είναι εξαιρετικά σοβαροι και θα πρέπει να διερευνηθούν πλήρως.»   express.co.uk

.....
Κατά καιρούς έρχονται στο φώς στοιχεία που αποδεικνύουν την συμπεριφορά των στρατών κατοχής στο όνομα της τρομοκρατίας.

Τα σύγχρονα ”SS”  παρουσιάζονται στους πολίτες όλων των χωρών σαν οι υπερασπιστές της παγκόσμιας ασφάλειας και της ειρήνης , στην πραγματικότητα όμως με την ισχύ των όπλων εισέρχονται σε ανίσχυρα -αλλά πολύ χρήσιμα γεωπολιτικά- κράτη και τελούν εγκλήματα.

Για αυτά τα εγκλήματα που διαπράττονται από τη Δυτική συμμαχία σε διάφορα κράτη του κόσμου δεν θα βγει κάνεις ΟΗΕ, καμία Ευρωπαϊκή Ένωση, κανένα παρατηρητήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων να τα καταδικάσει και μαζί και να καταδικάσει και τις χώρες που έχουν στείλει στρατό σε αυτά τα κράτη. 
Γιατί;

Γιατί α) αυτοί οι οργανισμοί είναι όργανά τους και β) γιατί υποτίθεται ότι κυνηγάνε τους τρομοκράτες.

Από τα βάθη του Αφγανιστάν, μέχρι τον περσικό κόλπο και τις ερήμους της Λιβύης έχουν απλώσει τα μιλιταριστικά τους πλοκάμια, σκορπώντας τον θάνατο σε αμάχους, ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου σε ένα φανταστικό κυνήγι τρομοκρατίας.

Αφού λοιπόν η παγκόσμια κοινότητα καλύπτει όλες αυτές τις πράξεις με την ένοχη σιωπή της, αφού οι διεθνής οργανισμοί σφυρίζουν αδιάφορα μπροστά σε αυτό το έγκλημα και αφού η πλειοψηφία των πολιτών μένει ασυγκίνητη στο δράμα αυτών των ανθρώπων, τότε η "φύση", μέσω όχι τυχαίων εξελίξεων, θα αναλάβει να επιβάλλει τις ποινές στα κράτη αυτά.

Κατ’ επέκταση θα επηρεαστούν άμεσα και οι πολίτες των κρατών αυτών που επικροτούν ή συναινούν με την αδιαφορία τους στις σταυροφορίες τις εκάστοτε κυβέρνησης για την παγκόσμια αντιμετώπιση της τρομοκρατίας.

Η τρομοκρατία που έσπειραν στις χώρες αυτές, τους αμάχους που σκότωσαν, τα παιδία, τις γυναίκες και τους ηλικιωμένους που θανάτωσαν οι χαζές βόμβες τους και τα κράτη που διέλυσαν και συνεχίζουν να διαλύουν, όλες οι πράξεις τους έχουν ήδη καταδικαστεί, όχι από ανθρώπινους νόμους και διεθνή δικαστήρια.

Αφού οι ανθρώπινοι νόμοι και τα διεθνή δικαστήρια αθωώνουν τα κράτη αυτά και ενώ υπάρχει ο κατήγορος τους -οι ίδιες τους οι πράξεις- θα ανατεθεί αλλού η επιβολή της ποινής.

Και νομίζω το βλέπεις αυτό να γίνεται ήδη, στα μεγάλα Ευρωπαϊκά κράτη, στην Αμερική και σε άλλα μέρη, που είναι πλέον υποχρεωμένοι να ζουν και να κινούνται κάτω από την σκιά της τρομοκρατίας και πιστεύουν αυτούς που τους λένε ότι την πολεμάνε.

Είναι μέρες που το κακό θα γίνετε χειρότερο, η κακία των ανθρώπων θα διογκώνεται, ο σεβασμός στην ανθρώπινη αξία θα εξαφανιστεί από τους πολλούς, τα φυσικά φαινόμενα θα είναι ακραία που η γενιά μας ή και πολλές γενιές πριν από την δική μας, δεν έχουν ζήσει κάτι παρόμοιο και είμαστε στον προθάλαμο αυτών των εξελίξεων.

Άρα οι δυσκολίες που περιμένουν τα ισχυρά κράτη με αποκορύφωμα την εξάπλωση ενός πολέμου που θα φτάσει στις αυλές τους, δεν είναι εκδίκηση από κάπου «ψηλά», προσέχετε μερικοί μην μπερδευτείτε…

Είναι η αντίδραση στις πράξεις των ανθρώπων, που τώρα γλεντάνε και διασκεδάζουν, όσο οι κυβερνήσεις τους δολοφονούν αθώους σε τριτοκοσμικά κράτη.

Δηλαδή θα είναι αυτό που ξέρουμε, δράση-αντίδραση.

Έτσι βλέπουμε να συμβαίνει ένα γεγονός πχ. μια τρομοκρατική ενέργεια στο Παρίσι ή την Αγγλία  και όλοι στρέφονται στους κακούς τρομοκράτες και κανείς δεν εξετάζει ποιοι ερέθισαν αυτούς τους τρομοκράτες για να προχωρήσουν σε αυτές τις επιθέσεις, απλά ακούν ότι μεταδώσει το CNN.

Κακοί είναι οι τρομοκράτες ναι, αλλά δες βαθύτερα, εκεί που λίγοι βλέπουν, ποιος πρώτος εναντιώθηκε στην φύση, ποιος πρώτος επενέβη στην ομαλή λειτουργία της και δε της τελειότερης όλων, της ανθρώπινης φύσης και την κακοποίησε.

Ποιος πήγε και διασάλευσε την ρευστή σταθερότητα στα νοτιά και ανατολικά κράτη, στο όνομα της καταπολέμησης των δικτατορικών καθεστώτων και της κατοχής πυρηνικών όπλων;

Είδες κάποιον να λογοδοτεί για αυτήν την ανθρωποκτόνα επέμβαση στην δημιουργία;
Είδες μήπως πορείες, διαμαρτυρίες, απεργίες και αναταραχές στα ισχυρά κράτη, ώστε να σταματήσουν οι εγκληματικές σταυροφορίες τους;
Μάλλον οχι και όσες φωνές ακούγονται πνίγονται απο την σιωπή των υπολοίπων.

Το παρακάτω βίντεο ερχεται σε επιβεβαιώση των παραπάνω, οι ημέρες που διανύουμε είναι ημέρες που θα αποδωθεί δικαιοσύνη και τα εγκλήματα των "υπερασπιστών" της παγκόσμιας ειρήνης και της ασφάλειας θα βγούν στην επιφάνεια."Και ιδού ένας από εκείνους που ήταν μαζί με τον Ιησού, άπλωσε το χέρι, τράβηξε το μαχαίρι του, κτύπησε τον δούλον του αρχιερέως και του έκοψε το αυτί..Τότε λέγει σε αυτόν ο Ιησούς· “βάλε το μαχαίρι σου πίσω στην θέση του·
διότι όσοι πήραν μαχαίρι εναντίον του πλησίον τους, θα πεθάνουν με μαχαίρι".

Athan 
7/3/2017 9.46 πμShare To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours