H Κατερίνα Βελούδου μιλά αποκλειστικά στη ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΣΥΡΙΧΑ και λέει ιστορίες που ανατριχιάζουν και προκαλούν πανικό ακόμα και στη showbiz, καθώς εκείνη αναφέρεται σε άτομα που έχουν σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο και είτε εμπλέκονται άμεσα, είτε μέσω τρίτων, βρίσκονται μπλεγμένα με απίστευτους τρόπους.
Λίγες μέρες πριν, το πρώην μοντέλο και νυν μελλοντολόγος επισκέφθηκε την Πάτρα όπου την προσκάλεσαν να ασχοληθεί με τέτοιες περιπτώσεις και να προχωρήσει στο λύσιμο μαύρης μαγείας. «Η επαφή μου με την Πάτρα ξεκίνησε από την Αθήνα, όταν ανέλαβα....
μια περίπτωση αστέρα της showbiz που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και είχε μυηθεί στον σατανισμό»,
λέει χαρακτηριστικά στη News η Κατερίνα Βελούδου και αποκαλύπτει για πρώτη φορά την ιστορία που προκαλεί σοκ.

Επιπλέον, αναφέρει και άλλες περιπτώσεις μαύρης μαγείας που έρχονται στη δημοσιότητα για πρώτη φορά και αφορούν παιδιά νεαρής ηλικίας.

Οι εικόνες και τα περιστατικά ανατριχιάζουν και, όπως λέει και η ίδια, «έχει να κάνει με νέους ανθρώπους γιατί είναι πιο ευάλωτοι».

«Τον μύησε η σύντροφός του»

«Υπάρχουν τρία σημεία στην Πάτρα που τα έχω επισκεφθεί όλα. Εκεί λοιπόν γίνεται η μύηση παιδιών ηλικίας 18- 25 ετών στο σατανισμό. Τους υπόσχονται επιτυχία και διασημότητα -αυτά είναι κυρίως τα οφέλη- με αντίτιμο ένα συμβόλαιο που τους βάζουν να υπογράψουν και αυτό δεν είναι τίποτε άλλο παρά μύηση στο σατανισμό. Από εκεί και πέρα, κανείς δεν μπορεί να κάνει πίσω… Είναι ένας δρόμος χωρίς επιστροφή».

Οι αποκαλύψεις του πρώην μοντέλου, που ασχολείται με επιτυχία εδώ και χρόνια με το επάγγελμα του μελλοντολόγου, σοκάρουν πραγματικά και δεν είναι αποκυήματα της φαντασίας.

Δυστυχώς είναι η πραγματικότητα και μάλιστα εν έτει 2013. «Έχω περίπτωση διάσημου προσώπου της σόουμπιζ που έφυγε από τη ζωή γιατί είχε υπογράψει κάτι λάθος στο συμβόλαιο μύησης στο σατανισμό».

Η Κατερίνα Βελούδου είναι πολύ συγκεκριμένη, αλλά δεν μπορεί να αποκαλύψει ταυτότητες, δεσμεύεται από τους πελάτες της και από την επωνυμία κάποιων.

«Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι πάρα πολύ σοβαρή, συνέβη στην Αθήνα και φυσικά δεν μπορώ να πω περισσότερα. Ο άνθρωπος αυτός γνώρισε μεγάλη επιτυχία -τουλάχιστον αυτή ήταν η απαίτησή του και τα κατάφερε- όταν έκανε τη μύηση στο σατανισμό. Η σύντροφός του ήταν εκείνη που τον είχε μυήσει σε αυτό το παιχνίδι και ο συγκεκριμένος πέθανε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση κάποιο λάθος έγινε και δεν μπορούσε να ξεφύγει από αυτό. Ζήτησε συγγνώμη, ήθελε να κάνει πίσω και δεν τα κατάφερε».

Ο πασίγνωστος ηθοποιός

Επίσης, η Κατερίνα αποκαλύπτει ένα ακόμη πολύ σοβαρό περιστατικό, με πρωταγωνιστή πασίγνωστο ηθοποιό. Σύμφωνα με αυτά που υποστηρίζει η Βελούδου, ο συγκεκριμένος «μυήθηκε στο σατανισμό για λόγους διασημότητας. Αυτή ήρθε, αλλά πλέον αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα υγείας. Εδώ κι έξι μήνες τον έχω αναλάβει και προσπαθώ να τον τραβήξω από το θάνατο!»

Οι δύο αυτές περιπτώσεις ήταν η αιτία να έρθει σε επαφή και με ανθρώπους στην Πάτρα που αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα.
«Το υπέδαφος της Πάτρας, όπως των Δελφών, αλλά και της Ακρόπολης βοηθάει πάρα πολύ στις περιπτώσεις σατανιστικών τελετών», υποστηρίζει και συνιστά στον κόσμο να προσεύχεται στον Θεό και να πιστεύει βαθιά.

«Έχω αναλάβει μία κοπέλα που έχει σχέση με ανθρώπους της showbiz λόγω της δουλειάς της. Την ερωτεύτηκε ο θείος της που είναι σατανιστής και προσπαθούμε να τη σώσουμε με προσευχή και διαλογισμό. Φαντάσου ότι μέχρι στιγμής πέθανε ένας παπάς που προσπάθησε να τη λυτρώσει. Το λύσιμο από τέτοιες περιπτώσεις έχει να κάνει πολύ με την πίστη, πολύ πιθανόν ο πρώτος παπάς που πήγε εκεί, επειδή ήταν πολύ νεαρός, να μην πίστευε για τη μεγάλη σοβαρότητα της κατάστασης. Πάντως η κοπέλα τώρα δεν έχει να φάει και προσπαθώ να τη σώσω… Ο δαίμονας δεν παίζει…»

«Πάλευε στο αυτοκίνητο»

Στα δίχτυα της μαύρης μαγείας έχει πέσει και η οικογένεια διάσημου γιατρού της αχαϊκής πρωτεύουσας, ενώ συγκλονιστική είναι η ιστορία γνωστού επιστήμονα της πόλης.

«Είχε κάνει και αυτός συμβόλαιο για να εξελιχθεί και να αποκτήσει χρήματα. Το παιδί του, όταν έκανε το συμβόλαιο, ήταν τότε νεογέννητο. Περνώντας τα χρόνια και ενώ ο γιος του σπούδαζε, τράκαρε με το πολυτελές σπορ αυτοκίνητό του παραμονή εορτών. Το περιστατικό συνέβη πριν από 8 χρόνια και είχε καταγραφεί ως ένα απλό τροχαίο που είχε σημειωθεί σε μια μάντρα στο σταθμό των τρένων, κοντά στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου. Όμως ο αδερφός του μικρού είχε δηλώσει πως ακολουθούσε το όχημα του Χρήστου και τον έβλεπε να παλεύει με κάποιον μέσα στο αυτοκίνητο. Ο νεαρός έμεινε ανάπηρος και ο πατέρας αυτοκτόνησε λίγο αργότερα. Η ανακοινωθείσα αιτία θανάτου ήταν παθολογική. Απέκρυψαν το γεγονός της αυτοκτονίας, ο νεαρός δεν μιλά, δεν περπατά και ζει σε ένα δωμάτιο. Κάνω “αστρική προβολή” προκειμένου να τον επαναφέρω».

Μάγια της ίδιας του της μάνας

Οι ιστορίες συνεχίζονται και σοκάρουν. 
Η Κατερίνα Βελούδου είναι συγκεκριμένη και απόλυτη. 

«Ένα κοριτσάκι 5 ετών δαιμονίστηκε μετά από μάγια που έκανε η ίδια του η μητέρα, προκειμένου να σώσει το γάμο της και να μην έχει ερωμένες ο σύζυγός της. 
Δεν ήξερε ότι τα μάγια θα είχαν αντίκτυπο στο παιδί της. 

Το κοριτσάκι το θεράπευσα μετά από 6 μήνες. Μια άλλη περίπτωση είναι ενός ζευγαριού που του είχαν κάνει μάγια και δεν μπορούσε να κάνει παιδιά. Το υπέδαφος του σπιτιού ήταν τελματωμένο από τις μαγείες, παλιές και καινούριες. Το ζευγάρι έχει σήμερα ένα κοριτσάκι 7,5 χρονών».

Η Κατερίνα Βελούδου μιλά με ειλικρίνεια και πειθώ και θέλει να αποτρέψει τα νεαρά παιδιά από αυτές τις τελετές στις οποίες μπορεί να παρασυρθούν σε μικρή ηλικία. 

Πάντως οι περιπτώσεις -όπως λέει και η ίδια- δεν είναι λίγες, αλλά αντίθετα εξαπλώνονται ολοένα και περισσότερο σαν επιδημία, ίσως και λόγω της οικονομικής κρίσης, και αποτρέπει τους πάντες να πιστεύουν σε υποσχέσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε επικίνδυνα μονοπάτια. Γιατί όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει «όλα αυτά τα συμβόλαια οδηγούν στο θάνατο».     πηγή: nyxtobaths.blogspot.grΈνα παλιό αλλά ενδιαφέρον άρθρο βρήκα τυχαία χθες το βράδυ με αφορμή το θέμα με την χθεσίνη τελετή στον Άγιο Αθανάσιο της Ιτέας.
Είναι μια μαρτυρία μιας κοπέλας που από πρώην μοντέλο στη συνέχεια έγινε μελλοντολόγος.

Ισχυρίζεται ότι έχει χάρισμα που μεταδόθηκε κληρονομικά από την γιαγιά της και σκοπός της είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, αυτούς που ταλαιπωρούνται από την μαγεία.

Τα παραπάνω που περιγράφει είναι όντως συγκλονιστικές μαρτυρίες που πρέπει να ταρακουνήσουν όλους όσους ασχολήθηκαν ή έχουν την πρόθεση να ασχοληθούν με την μαγεία.

Όπως επίσης είναι συνταρακτική και η αναφορά της, ότι η Ελλάδα έρχεται δεύτερη χώρα σε μαγεία και τελετές μετά την Αμερική. Είναι άξια προβληματισμού μια τέτοια αποκάλυψη και είναι και ένα μήνυμα στη νέα γενιά, να προσέχει που θα εμπιστευτεί το μέλλον της. 

Γιατί όπως είδαμε και έχουμε ακούσει πολλές ιστορίες περί μαγείας και σατανισμού, ο άνθρωπος που εμπλέκεται σε αυτήν, μπαίνει σε σκοτεινά μονοπάτια και απειλείται άμεσα η σωματική και ψυχική του σταθερότητα, όχι μόνο του ίδιου αλλά και του στενού οικογενειακού ή φιλικού κύκλου του.

Θυμάμαι τον Άγιο Παίσιο κάπου να λέει ότι, πολλές φορές (όχι όλες)που ακούμε στις ειδήσεις να ξεκληρίζονται οικογένειες σε τροχαία δυστυχήματα, είναι αποτελέσματα μαγείας που τους έχουν κάνει.

Όποτε καταλαβαίνουμε πόσο επικίνδυνο είναι η ενασχόληση ή η συμμετοχή σε κάθε τύπου μαγεία.

Όμως η παραπάνω κοπέλα, πρώην μοντέλο νυν μελλοντολόγος, που καταθέτει την μαρτυρία δεν μένει μόνο στην καταγγελία των περιστατικών που βιωματικά έχει αποκομίσει, αλλά πάει παραπέρα και ισχυρίζεται ότι μπορεί να θεραπεύσει ανθρώπους, να λύσει μάγια, να βοηθήσει άτεκνες οικογένεις κ.τ.λ.

Δίχως να αμφισβητώ τις καλές της προθέσεις και τις ορθότατες συμβουλές που δίνει προς στους νέους, που θα πρέπει να αποφεύγουν οποιαδήποτε αναμείξει σε οποιαδήποτε είδους μαγεία, αναρωτιέμαι εάν και ο τρόπος που χρησιμοποίει είναι σωστός, αποτελεσματικός και ακίνδυνος.

Εάν και εφόσον δέχεται τον Θεό και την εκκλησία, μιλάει για αγάπη και καλοσύνη, πως γίνεται να χρησιμοποίει τα γνωστά σε όλους μας χαρτιά για να λέει το μέλλον και ακόμα περισσότερο έχει την ικανότητα να θεραπεύει και να πραγματοποιεί θαύματα;

Με ποιανού τη δύναμη τα κάνει όλα αυτά και εάν έχει χάρισμα στο 100% όπως η ίδια ισχυρίζεται γιατί χρησιμοποιεί τα χαρτιά, γιατί της είναι απαραίτητα αφού το χάρισμα, όπως ξέρουμε από γέροντες πού είχαν και έχουν, δεν είναι απαραίτητη η χρήση χαρτιών για να λειτουργήσει και ίσα ίσα αυτοί οι άνθρωποι που πραγματικά έχουν χάρισμα καταδικάζουν τέτοιες περιπτώσεις χρήσης χαρτιών και άλλων κοσμικών ανιτκειμένων.

Εδώ θα πάρω μια βοήθεια γιατί όπως φαίνεται οι παγίδες είναι πολλές.

Όταν οι μάγοι κάνουν τελετές μαγείας για να καταστρέψουν κάποιους ανθρώπους, χρησιμοποιούν κάποια αντικείμενα.

Μερικά από αυτά, τα αναφέρει και ο Άγιος Κυπριανός στις ευχές εναντίον της μαγείας. Είναι, τα χαρτιά τής τράπουλας, τα κόκκαλα πεθαμένων ανθρώπων, των ζώων, τον καφέ και το φλιτζάνι, τα ζώδια, τα άστρα, τα ωροσκόπια κλπ.

Άλλοι χρησιμοποιούν φυτίλια από λαμπάδες τού γάμου, πού τα αρπάζουν κρυφά μέσα στην φασαρία στην Εκκλησία.

Τα αρπάζουν, ακόμη και φίλες ή και συγγενείς τού ζευγαριού, και πού με αυτά θα «δέσουν» το νέο ζευγάρι, θέλοντας να τού κάνουν το κακό...


Άλλοι χρησιμοποιούν κουφέτα γάμου, νυφικά, ή ρούχα πού φορέθηκαν την ημέρα του γάμου, άλλοι πετούν στις πόρτες λάδια μελετημένα, κόκκαλα και χώματα από τάφους, αυγά, και ακαθαρσίες…

Υπάρχουν ακόμη φυλακτά, πού απ΄έξω φαίνονται αγιωτικού περιεχομένου μέσα όμως έχουν γράμματα με μαγείες, κατάρες, και βλαστήμιες εναντίον τού Χριστού, γραμμένες συνήθως στα Ινδικά, Αιγυπτιακά, κλπ.

Τέλος, άλλοι σχίζουν με ξυράφια ή ψαλίδι, μικρά κομματάκια από ρούχα πού φοριούνται, ρίχνουν σκόνες ή υγρά σε γλυκά, ποτά, ή φαγητά για να φάει το αντίθετο πρόσωπο, πού καμμιά φορά το καλούνε και στο σπίτι τους, και άλλα πολλά από τα πλέον πιθανά έως τα πλέον απίθανα… 


( Από το βιβλίο " ΥΠAΡΧΟΥΝ ΜΑΓΙΑ ; " τού Αρχιμανδρίτου Χαραλάμπους Βασιλοπούλου +1982 , προηγούμενου τής Ιεράς Μονής Πετράκη).Με ποιανού τη δύναμη λοιπόν κάνει θαύματα και θεραπεύει; Αφού τα χαρτιά είναι στην υπηρεσία αυτού που πολεμά, πως γίνεται τότε να τον πολέμα με τα ίδια υλικά που χρησιμοποιούνται για να γίνει το κακό.

Πως γίνετε με λίγα λόγια να θες να σβήσεις τη φωτιά με πετρέλαιο; Δεν γίνετε, ίσα ίσα φουντώνει περισσότερο.

Άρα η κυρία ναι μεν έχει γνώση του σατανισμού, αφού κόσμος βασανισμένος έχει την ανάγκη από κάπου να πιαστεί και στρέφεται σε διάφορες λύσεις όπως η συγκεκριμένη η οποία με την σειρά της καταγράφει τις εμπειρίες αυτές όποτε είναι έγκυρες, δεν αμφισβητούνται όμως προσοχή σε όσους έχουν ανάγκη.

Αυτή η επιλογή των μελλοντολόγων, αστρολόγων, χειρομαντών και άλλες μορφές λευκής μαγείας, ναι μεν είναι ευκολά προστασίες και υπόσχονται θεραπεία αλλά στην πραγματικότητα είναι η διαφορετική όψη του ίδιου νομίσματος.

Δύο ξεχωριστές υπηρεσίες με το ίδιο αφεντικό.


Όποτε οι νέοι δεν πρέπει να προσέχουν μόνο τα πλοκάμια του σατανισμού που απλώνονται με ταχύτητα στην χώρα μας μέσα από μυστικές οργανώσεις ή κόμματα, αλλά και από άτομα που πληρώνονται ή όχι, για να τους πουν το μέλλον, το χέρι, να τους λύσουν τα μάγια ή να τους βοηθήσουν να κάνουν ένα παΐδι κ.α.

" Μή απατάσαι λοιπόν, Χριστιανέ, αλλά μάθε ότι, ούτε ο λύκος γίνεται πρόβατο ποτέ, κατά την παροιμία, ούτε ο διάβολος γίνεται ποτέ γιατρός κατά την πράξη..."  23/7/2017athan.23/7/2017 6.41pm
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours