Το κακό συσωρευετε σαν την σκόνη και κάποια στιγμή πρέπει να την σκουπίσεις ….να το εκτονώσεις !

Κάτω από το χαλι αν το βάζεις συνέχεια τότε θα γίνει βουναλάκι …πάλι κάπου πρέπει να το πας !

Σαν το λαχείο είναι η εκτόνωση του κακού από το χάος ..κληρώνει και γράφει !

Λόγοι και αιτίες πολλοί αλλά ασύνδετοι ..!

Το πεδίο δεν πρέπει να το εγκλωβίζεις πρέπει να το αφήνεις χαλαρό … για αυτό και όταν θες να προβλέψεις το χάος … να δεις μέσα στις άπειρες πιθανότητες γέννησής του δεν πρέπει ποτέ να είσαι προσδιοριστικος απόλυτα …εκεί είναι και η αλληγορία ..εννοείς χωρίς να εννοείς …!

Αφήνεις δηλαδή χώρο να εκδηλωθεί το φαινόμενο που έχεις ζωγραφίσει αχνά αλλά του δίνεις επιλογές να κάνει όποια στροφή θέλει … να παει και αλλιώς … μέσα από τον δικό σου καμβά της αλληγορίας !

Όταν το πιέζεις είναι σαν να το βάζεις στην γωνία ..σαν να του λες ΤΟΛΜΑ … σαν να βάζεις έναν τοίχο σε μια εκδοχή του …σε αυτή την περίπτωση θα μπορουσαμε να πούμε … σαν να επιβάλεις έναν δρόμο …όπως το νερό το διώχνεις από τα χωράφια ..!

Το κακό όμως είναι η ώρα του να βγει από το χαλί…

Που θα χτυπήσει ; ποιος θα είναι ο «τυχερός»….; Ποιος έβαλε ..η ποια χώρα έχει βάλει το λιθαράκι της στην κληρωτίδα του χάους !

Θα πω η Ισπανία … θα πω ότι το διάβασα στα μάτια ενός ταύρου ….!

Θα πω ότι στην Ισπανία τα τραίνα έχουν αργήσει … και είναι εποχή κύκλου !

Θα πω το όνομα Ρενφε … Για να το πάω στην γωνία …εκεί που πλέον θα έχει άλλη έξοδο ..όπου μπορεί να κινηθει!


Να παει όπου θέλει ..κακό μην γίνει … ας παει και στο βουνό δεν μας νοιάζει ..φτάνει η όρεξη για θυσία στον σκατοψυχη να μην μπορεί να περάσει !

Έχεις ξαναδεί κάποιον που «προλέγει» να είναι τόσο στοχευμενος;

Σαν σφαίρα του ουρανού θα σκάσει μέσα στο Ουράνιο τόξο της τυχαιότητας και αυτά που εννοηθηκαν και χαράχθηκαν θα μοιάζουν αλλά δεν θα είναι ίδια … θα είναι εκεί όπως πρέπει να τα ενώσεις αλλά η δουλειά θα έχει γίνει …. !

Stranger…

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours