Στο εφηβικό περιοδικό "Τeen Vogue Magazine", άρθρο που μέχρι τώρα θα δημοσιευόταν μόνο σε περιοδικά τύπου Penthouse, διδάσκει στους εφήβους το πρωκτικό σεξ.

Σήμερα γίνεται μια μάχη για την ψυχή των παιδιών μας... 
Όλα αυτά τα περιοδικά που κυκλοφορούν και απευθύνονται στους εφήβους και τα παιδιά, πόσο κατάλληλα είναι τελικά για αυτή την ηλικία;

"Αυτό είναι το πρωκτικό 101, για εφήβους, αρχάριους και όλους τους ερωτευμένους". Έτσι κλείνει η εισαγωγή στο «Πρωκτικό σεξ: Τι πρέπει να ξέρετε» του Teen Vogue, ένα άρθρο που έχει ως ετικέτα του, "Πώς να το κάνετε ΣΩΣΤΑ."Η πρόταση αυτή σέρνει τους εφήβους στον κόσμο του σεξουαλικού φετίχ και αποτελεί τρομερή υπενθύμιση ότι οι σημερινοί παραγωγοί της ποπ κουλτούρας έχουν τον ξεπεσμό και τη σεξουαλική αποκτήνωση των παιδιών μας ως τελικό τους στόχο.

Ένα από τα πράγματα που το Teen Vogue θεωρεί ότι πρέπει να γνωρίζουν τα κορίτσια είναι το εξής:

"Ακόμη κι αν έχετε κόλπο δε σημαίνει ότι το πρωκτικό σεξ είναι πέρα από τα όρια. Πολλές κάτοχοι κόλπου αγαπούν να κάνουν πρωκτικό σεξ. Δεν χρειάζεται να έχετε προστάτη για να το ευχαριστηθείτε. Για αυτούς που δεν έχουν προστάτη το να ερεθίζουν τον πρωκτό τους είναι τέλειο. Θυμηθείτε ότι όλες οι απολήξεις των νεύρων βρίσκονται στη συγκεκριμένη περιοχή".

Όμως το άρθρο δεν αρκείται στο να ξελογιάσει τα κορίτσια αλλά προχωράει πάρα πέρα λέγοντας στα αγόρια:

"Όσοι από εσάς έχετε προστάτη μπορείτε να έχετε μια πολύ μεγάλη εμπειρία κάνοντας πρωκτικό σεξ" !!!

Το άρθρο συνεχίζει για να εξηγήσει, γιατί τα αγόρια θα απολαύσουν το πρωκτικό σεξ και αποτελεί ένα τρόπος καθοδήγησης, παρέχοντας βήμα προς βήμα οδηγίες στα παιδιά για το πώς να δώσουν και να λάβουν πρωκτικό σεξ.

Λάβετε υπόψη ότι το κοινό-στόχος του Teen Vogue είναι παιδιά. Ο συγγραφέας, Gigi Engle, τελειώνει το άρθρο, γράφοντας ότι "το πρωκτικό σεξ και η πρωκτική διέγερση μπορεί να είναι φοβερά, και αν θέλετε να το δοκιμάσετε να το κάνετε αυτό. Εσείς αποφασίζετε."

Έπειτα πρόσθεσαν στο άρθρο, προφανώς μετά από κάποιες αντιδράσεις, το εξής:

"Το άρθρο αυτό ενημερώθηκε για να συμπεριλάβει τη σημασία της χρήσης προστασίας κατά το πρωκτικό σεξ."

Δηλαδή ο Gigi Engle έγραψε αρχικά ένα άρθρο που ενθάρρυνε τα παιδιά να συμμετάσχουν σε σεξουαλική δραστηριότητα υψηλού κινδύνου, χωρίς τη χρήση οποιασδήποτε προστασίας.
Επί δεκαετίες ειδικά στο εξωτερικό, οι σεξοθεραπευτές και οι υποστηρικτές της ασφαλούς διδασκαλίας του σεξ στα σχολεία, ορκίζονται ότι ο στόχος τους δεν είναι να ενθαρρύνουν τα παιδιά να κάνουν σεξ. Σύμφωνα με την άποψή τους, δεδομένου ότι οι έφηβοι θα κάνουν σεξ ούτως ή άλλως, οι ενήλικες θα πρέπει να σιγουρευτούν ότι οι έφηβοι είναι όσο το δυνατόν περισσότερο ενημερωμένοι για το σεξ

Επιπλέον, ένα μεγάλο μέρος της ληφθείσας σοφίας στην εφηβική ψυχολογία ήταν ότι οι έφηβοι δεν είναι διανοητικά ή συναισθηματικά ικανοί να συμμετέχουν στη σεξουαλική δραστηριότητα με υγιείς τρόπους.

Η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό. 

Το γεγονός ότι ένα δημοφιλές περιοδικό, που απευθύνεται σε παιδιά δημοσιεύει άρθρα που ενθαρρύνουν τους αναγνώστες του να ασχοληθούν με το πρωκτικό σεξ, δεν είναι μια πολιτισμική ανωμαλία που συνέβη εν μία νυκτί. Εδώ και χρόνια, η ποπ κουλτούρα έχει εργαστεί εντατικά εναντίον των γονέων που προσπαθούν να διδάξουν στα παιδιά τους χριστιανική ηθική και αξίες.

Οι γονείς πρέπει να αντισταθούν στην ποπ κουλτούρα, στο πολιτιστικό πνεύμα του ηδονισμού που προβάλλεται από τη σεξουαλική επανάσταση

Τα παιδιά βομβαρδίζονται με σεξουαλικά μηνύματα κι όχι μόνο. Μείνετε κοντά στα παιδιά σας και μάθετε τι διαβάζουν και τι τα απασχολεί, διαφορετικά η γονική μέριμνα περνά στα χέρια άλλων που περιμένουν σαν αρπαχτικά, για να τα παρασύρουν στο δικό τους ανώμαλο κόσμο.


El.grShare To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours