Η πληροφορία πίσω απο το θαύμα της Παναγίας στην Αρχιλοχία Βασιλική Πλεξίδα

Το θαύμα, η επέμβαση δηλαδη στον τρισδιάστατο χώρο μας της ίδιας της Παναγίας, με τρόπο που δεν εξηγείται με την λογική, δείχνει κάτι πολύ πολύ σημαντικό.

Αποδεικνύει με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο και μέσα από την δημόσια μαρτυρία της κοπέλας αυτής για αυτό που η ίδια έζησε, κάτι που οι περισσότεροι αγνοούμε παντελώς.

Η μαρτυρία αυτή, της κατα τα άλλα φρικτής εμπειρίας μιας πτώσης ενός ελικοπτέρου, φωνάζει ότι δεν είμαστε μόνοι μας εδώ στον κόσμο.

Ότι ποτέ δεν ήμασταν μόνοι μας και φυσικά ότι δεν θα είμαστε μόνοι μας στις δύσκολές στιγμές που θα περάσει η χώρα μας.

Δεν είναι ένα απλό θαύμα, τέτοια γίνονται πολλά και όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες χώρες στο εξωτερικό, είναι όμως κάτι βαθύτερο που θα το χαρακτήριζα σημάδι.

Η προσωπική μου καθαρά εκτίμηση για το συγκεκριμένο συμβάν, είναι ότι δεν έχει συμβεί τυχαία αφού τίποτα στην ζωή μας δεν γίνετε τυχαία. 

Η χρονική στιγμή που συνέβη η πτώση του ελικοπτέρου έρχεται σε απόλυτη αρμονία με την πτώση της Ελλάδος σε όλα τα επίπεδα.

Το ελικόπτερο πού έπεσε θα μπορούσα να το παρομοιάσω με την Ελλάδα.

Αν κάνεις αυτή την αντιστοίχιση μέσα σου, θα δεις τον τρόπο με τον οποίο θα πέσει και η Ελλάδα.

Κι όμως.. ήδη η Ελλάδα πετάει χαμηλά, ήδη η ορατότητα γύρω από την χώρα μας είναι μειωμένη και το μόνο που απομένει είναι το πότε θα ακουμπήσουμε πάνω στα καλώδια και θα ακολουθήσει η πτώση.

Η πτώση θα είναι απότομη και εκεί που τα όργανα θα δείχνουν ότι όλα λειτουργούν καλώς, θα μπλεχτεί στα ηλεκτροφόρα καλώδια των εξελίξεων, με αποτέλεσμα να διαγράψει ανεξέλεγκτη τροχιά προς το έδαφος.

Οι επιβαίνοντες είναι πολλοί..

Όμως ποιοι θα καταφέρουν να βγούν σώοι από συντρίμια του ελικοπτέρου Ελλάδα;

Εδώ ίσως θα «τεσταριστεί» η… κάπως τετράγωνη λογική μερικών, αλλά το γεγονός και η μαρτυρία της μοναδικής επιζήσασα της πτώσης, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στο μυαλό για ελιγμούς.

Το θαύμα που βίωσε η κοπέλα κατά την πτώση του ελικοπτέρου μας δίνει μια σοβαρότατη πληροφορία.

Την μεταφέρω όπως την είπε η Βασιλική : "αμέσως μετά το πρώτο χτύπημα έκανα τον σταυρό μου και ζήτησα την βοήθεια της Παναγίας."

Εδω κρύβετια το μήνυμα, η πληροφορία που μας δείχνει τον τρόπο που θα αντιμετωπίσουμε την πτώση της χώρας μας, όταν αυτή θα συμβεί. (για αυτούς φυσικά που πιστεύουν ότι θα συμβεί και δεν πιστεύουν το "όλα καλά" των πολιτικών)

Αυτοί που θα αντέξουν της πτώσης, έστω και με μικροτραυματισμούς, θα είναι αυτοί που την ώρα της πτώσης, έστω και λίγο πριν ακουμπήσει η γαλανόλευκη άτρακτος στο έδαφος, θα κάνουν τον σταυρό τους και θα ζητήσουν βοήθεια απο την Παναγία. 

Δηλαδή αυτό που έγινε με την Αρχιλοχία, που για πρώτη φορά βλέπει το φώς της δημοσιότητας τέτοια άνωθεν παρέμβαση και μάλιστα με δημόσια μαρτυρία του προσώπου που βίωσε κάτι τέτοιο, είναι για να γνωστοποιηθεί σε  όλους μας τι θα πρέπει να κάνουμε, πέραν της οποιασδήποτε προετοιμασίας (υλικής η ψυχικής), εάν μια ωραία μέρα πάνε όλα στραβά. 
Εάν βρεθούν καλώδια στον δρόμο μας από το πουθενά και μας ρίξουν στο έδαφος...Αν όπως μερικοί λένε κοιμηθούμε έτσι και ξυπνήσουμε αλλιώς.

Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο, νομίζω καταλαβαίνεις την σκέψη μου και πιστέυω αυτό που πιθανός πιστεύεις και εσυ, ότι η πτήση θα οδηγήσει σε πτώση.

Πίστευε οπού θες και κινήσου όπως νομίζεις κατά την διάρκεια της πτώσης, όμως θα πρέπει να είναι εις γνώση σου και η εναλλακτική αντιμετώπιση της κατάστασης, που μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως δεν είναι η εναλλακτική, αλλά είναι η κύρια αντιμετώπιση της δύσκολης κατάστασης που έχουν ετοιμάσει για την χώρα μας.

Το δυστύχημα λοιπόν αυτό ήταν πέραν των άλλων και ένα σημάδι και αργότερα, όταν θα ξεκινήσει η πτώση, θα αποδειχτεί. Τώρα εγώ δεν μπορώ να σου αποδείξω τίποτα στην περίπτωση που λειτουργείς σαν το «ΣΔΟΕ».

Αλλά πιθανός όταν έρθει η ώρα της πτώσης, μόνον εκεί θα μπορούμε να αποδείξουμε αν το γεγονός αυτό ήταν όντως ένα τεράστιο σημάδι, που παρέδωσε σε όλους μας τις τελειότερες οδηγίες επιβίωσης ή απλά ήταν ένα εντελώς τυχαίο γεγονός μιας πτώσης, από κάτι σύρματα της ΔΕΗ, σε μια περιοχή δίχως ορατότητα.

Σεβόμενος πάντα τα πιστεύω του καθενός, διότι είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι και κανείς δεν μπορεί να μας αλλάξει τις πεποιθήσεις( εκτός ίσως των εξελίξεων) όπως προσπαθούν να κάνουν μερικοί φανατικά και με ζήλο, έχοντας το δοκάρι στο μάτι τους και κοιτώντας το σκουπιδάκι στο μάτι του άλλου, καταθέτω την σκέψη μου και το παρακάτω βίντεο της κοπέλας που έζησε και επέζησε από την πτώση του ελικοπτέρου. 

Athan  14/7/2017

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours