Η είδηση έχεις εξής:

Νεκροί και συντίμμια..
Ισχυρός σεισμός 6,4 βαθμών σημειώθηκε πριν λίγη ώρα κοντά στις τουρκικές ακτές και στο σύμπλεγμα των Δωδεκανήσων, σύμφωνα με τις πρώτες μετρήσεις του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών.

Το επίκεντρο, που είναι υποθαλάσσιο, εντοπίζεται 10 χιλιόμετρα από το τουρκικό λιμάνι του Μπόντρουμ και σε μικρή απόσταση από την Ρόδο και την Κω.

kathimerini.gr
Αν είχες διαβάσει τις παρακάτω αναρτήσεις μερικές ημέρες πριν, θα είχες πάρει μια γεύση για το τι περίπου εννοούσαμε όταν περιγράφαμε κάποια πράγματα , τότε που ξεκίναγε η συγκεκριμένη κρουαζιέρα στο Αιγαίο.


"Κρουαζιέρα των οργίων-η εν πλώ "Τελετή" στο Αιγαίο που φέρνει "θυσία"  

και
Το πλοίο της "οργής" έφτασε στα Χανιά-Που ήταν όμως δυο ημέρες πριν;

Αν δεν το γράφαμε, ότι και να λέγαμε σε μερικούς, δεν θα το πίστευαν, ίσως ακόμη και τώρα να μην πιστεύουν και μεταξύ μας, είναι προσωπικό θέμα του καθενός το τι θα πιστέψει.
"Συγκεκριμένα, περίπου 700 άτομα από Ευρώπη και Αμερική θα συμμετέχουν στο ταξίδι του “Amazara Quest” διάρκειας 8 ημερών, που ξεκίνησε χθες το απόγευμα και θα κάνει στάσεις σε Μύκονο, Πάρο, Ρόδο, Μαρμαρίδα, Σαντορίνη, Χανιά και έπειτα θα επιστρέψει Αθήνα

Ποια είναι όμως η ουσία του άρθρου αυτού και τι θα πρέπει να μας μείνει από την "εκπλήρωση" αυτής της ανάρτησης;

Ότι υπάρχουν κάποιοι κύριοι που θέλουν να κάνουν κακό. Ότι υπάρχει γενικά το κακό, ότι όνομα και αν του δίνει ο καθένας μας.


Προσπαθούν με διάφορους και ποικίλους τρόπους να καταφέρουν να προκαλέσουν το κακό. Και δυστηχώς, όχι μόνο προσπαθούν αλλα και τα καταφέρνουν και δεν υπολογίζουν κανέναν και τίποτα.

"Μια μάχη καλού και κακού που κρατάει αιώνες, μια αναμέτρηση της προσευχής με την μαγεία, το ένα κόντρα στο άλλο, οι εκπρόσωποι του ενός έναντι του άλλου."

Όμως εδώ είναι η ουσία.... τίποτα μα τίποτα δεν γίνετε εάν εμείς δεν συνεργαστούμε μαζί τους. 

Οι πράξεις μας, οι κακές μας σκέψεις, το ανήθικο μας στύλ , οι κακές επιλογές μας, η ελαττωματική συνείδηση μας, το μίσος μας προς τον δίπλα μας και άλλα, που όταν όλα αυτά ή ένα από αυτά διογκώνονται και γίνονται συλλογικά από πολλούς μαζί, τότε αυτό είναι η αφανής συνεργασία μας μαζί τους. 
Είναι το δώρο μας μας προς αυτούς, η τροφή που τους προσφέρουμε, το δείπνο που τους καλούμε, ο χώρος που τους παραχωρούμε για να αναλάβουν δράση.

Οι συμμετέχοντες της κρουαζιέρας, προφανώς και δεν γνώριζαν που συμμετείχαν και τι επιπτώσεις θα είχε στους ίδιους και στην περιοχή που επέλεξε η ολλανδική εταιρία να διοργανώσει την κρουαζιέρα. 
Κάποιος έβγαλε το συγκεκριμένο πρόγραμμα και όρισε το συγκεκριμένο θέμα(Όργια στο Αιγαίο) και για συγκεκριμένο λόγο.

Δεν χρειάζεται να πούμε παραπάνω.. οι εξελίξεις, ειδικά όταν τις προσεγγίζεις πριν αυτές φτάσουν να γίνουν εξελίξεις, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη των παραπάνω.

Η μήπως μπορεί να αμφισβητηθούν τα παραπάνω; Πώς; 
Το ένα κείμενο γράφτηκε 21 ημέρες πριν και ένα δεύτερο εδώ (Καταλαβαίνεις ότι αυτό το διάστημα, των 11 τελευταίων ημερών του εβδόμου μήνα, θα είμαστε επιρρεπείς σε κουνήματα, σε άμορφες μάζες και ειδικά σε φλόγες, σε έναν μήνα τον Ιούλιο γεμάτο φλόγες.) μερικές ώρες πριν τον μεγάλο σεισμό.

Φυσικά υπάρχουν και αυτοί που δεν το βλέπουν έτσι και τα αποδίδουν όλα στην φύση και στην τύχη.

Το σέβομαι, αλλά θα έρθει η στιγμή που θα το καταλάβουν και οι πιο δύσπιστοι, αλλά μέσα από τέτοια και ακόμη χειρότερα "αποδεικτικά στοιχεία", που ως τότε όμως, θα συνεχίσουν να επικροτούν κρουαζιέρες ή παρελάσεις ή οποιαδήποτε συλλογική και μαζική δραστηριότητα και νόμο μας προσφέρουν οι "αν-εγκέφαλοι".

Τώρα θα μου πεις, ποια είναι η λύση και πως θα αποφύγουμε τέτοια γεγονότα, που μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές ανθρώπινες απώλειες, πόνο, καταστροφή και φόβο..

Δεν είμαι και ούτε πρόκειται να είμαι αρμόδιος για να δώσω λύση, αφού ίσα ίσα εντοπίζω το πρόβλημα και γιατί πολύ απλά και εγώ, σαν και εσένα, ζώ και υπάρχω σε αυτό το ψεύτικο ψηφιακό πεδίο, που το κουμαντάρουν μυαλά άρρωστα, έχω και εγώ τις αλυσίδες μου και εγώ προσπαθώ να πάρω τις απαντήσεις μου και το μόνο που μπορώ να καταφέρω, αν το καταφέρω κι αυτό, είναι να σου δείξω με την σειρά μου, ότι δεν είναι τα πράγματα όλα ωραία και όλα όπως μας τα λένε, αλλά υπάρχουν σχέδια ραμμένα και κομμένα για εμάς και την χώρα μας, που εμείς τα αποδεχόμαστε και σε μερικές μάλιστα περιπτώσεις συνεργαζόμαστε, συνειδητά ή ασυνείδητα για την εφαρμογή τους.

Οπότε, η λύση είναι να βρεις αυτούς που είναι απαλλαγμένοι από τις αλυσίδες τους και είτε ζουν, είτε υπάρχουν στην αιωνιότητα και μας προσφέρουν ή μας πρόσφεραν  χρήσιμες πληροφορίες, ειδικά για τις μέρες που διανύουμε και που η «κληρωτίδα» μας όρισε να αντιμετωπίσουμε.

Αυτό ξέρω μόνο και αυτό κάνω και εγώ..
Στην ενότητα "ψυχική επιβίωση" θα γίνει μια παρουσίαση, μια "γνωριμία" με όποιον κατά την δική μου προσωπική αλλά έγκυρη, όπως πιστεύω αναζήτηση, έχει ή είχε ξεγελάσει αυτό το πεδίο δοκιμασίας που συμμετέχουμε.

Φυσικά και δεν είσαι καν υποχρεωμένος να τα ακολουθήσεις ή να κάτσεις να τα διαβάσεις..

Προτιμότερο θα ήταν, εάν έχεις τον χρόνο, να έψαχνες από μόνος σου για προτάσεις, λύσεις και απαντήσεις και είμαι βέβαιος ότι θα έβρισκες...
Και θα έχεις και από πάνω την ικανοποίηση ότι τα βρήκες εσύ ο ίδιος και θα έχουν το κύρος της προσωπικής σου ανεξάρτητης έρευνας, εάν βέβαια έχεις παραμερίσει εγωισμούς, ιδεοληψίες και άλλους, τυχόν συνειδησιακούς αποπροσανατολισμούς.

Αν θες μπορείς να το κάνεις τώρα, που ακόμα είναι κάπως.. σχετικά δηλαδή..νωρίς.

Τώρα που ακόμα τα γεγονότα είναι μικρά και μπουσουλάνε και πριν αυτά μεγαλώσουν και αρχίσουν να τρέχουν και στο κυνηγητό μας φτάσουν.

athan 21/7/2017 4.21am

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours