Μετά την παρέλαση υπερηφάνειας στο Σύνταγμα, έρχεται η ανταλλαγή συντρόφων στο Αιγαίο..

Πάνω από 300 ζευγάρια πήραν μέρος στην Κρουαζιέρα που διοργανώνει ολλανδική εταιρία στο Αιγαίο.

Συγκεκριμένα, περίπου 700 άτομα από Ευρώπη και Αμερική θα συμμετέχουν στο ταξίδι του “Amazara Quest” διάρκειας 8 ημερών, που ξεκίνησε χθες το απόγευμα και θα κάνει στάσεις σε Μύκονο, Πάρο, Ρόδο, Μαρμαρίδα, Σαντορίνη, Χανιά και έπειτα θα επιστρέψει Αθήνα την ερχόμενη Τετάρτη.

Στους συνολικά 700 επιβάτες συμμετέχουν ζάμπλουτοι ΑμερικάνοιΕυρωπαίοι επιχειρηματίες, γνωστοί αθλητές, τοπ μοντέλα και γνωστά ονόματα της ξένης showbiz με βαριά πορτοφόλια.

Το κόστος συμμετοχής ανα άτομο ξεπερνά τα 2300 ευρώ και απευθύνεται σε ομόφυλα ή ετερόφυλα ζευγάρια, ηλικίας 35-60 ετών.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, τα ζευγάρια θα απολαύσουν ερωτικά events, από strip shows μέχρι πάρτι μεταμφίεσης και θα έχουν τις ανέσεις, ώστε να γνωρίσουν τον έρωτα σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς.Μαστίγια, μάσκες, δερμάτινες στολές και άλλα sex toys φημολογείται πως είναι ήδη τοποθετημένα στα δωμάτια και τις αίθουσες των οργίων του κρουαζιερόπλοιου περιμένοντας τους swingers να τα δοκιμάσουν με τους άγνωστους συντρόφους με τους οποίους θα ξαπλώσουν στο ίδιο κρεβάτι.


Λοιπόν...

Τα Σόδομα και τα Γόμορρα, ήταν δύο πόλεις εγκατεστημένες στις όχθες του Ιορδάνη ποταμού και βόρεια της Νεκράς Θάλασσας, που όπως διαβάζουμε στο βιβλίο της Γενέσεως, είχε διαδοθεί πολύ η «αμαρτία» και η φήμη τους ήταν πολύ κακή σε τέτοιο βαθμό μάλιστα ώστε τους αποστράφηκε ο «Θεός». Νέοι, γέροι, φτωχοί, πλούσιοι όλοι βρήκαν τον θάνατο από φωτιά και θειάφι που έπεσε από τον ουρανό και τους κατέκαψε.

Ο μόνος ενάρετος άνθρωπος και με αρχές, που ζούσε την εποχή εκείνη στις δύο πόλεις ήταν ο Λώτ και η οικογένεια του, που πριν την μεγάλη καταστροφή προειδοποιήθηκε από αγγέλους του Θεού να φύγουν όλοι μαζί εκτός των τειχών της πόλης, γιατί το βράδυ εκείνο θα έπεφτε φωτιά και θειάφι και θα καταστρέφονταν οι δύο αυτές πόλεις και ότι υπήρχε γύρω τους. 

Αυτό και έγινε και αφου πήρα την οικογένεια του επεσε απο τον ουρανό η φωτια και εκαψε  τα μέρη αυτά μαζί με τους ανθρώπους εως στοιχείου και τίποτα να μην θυμίζει στις επόμενες γενιές τι ακριβώς γινόταν στην περιοχή αυτή.

Δεν ξέρω ποιος "Θεός" μπορούσε να κάνει τέτοιο, δεν ήμουν εκεί και δεν τα έζησα, οπότε και δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα τι συνέβη πριν και μετά την καταστροφή.

Όμως βλέπω αυτό που γίνετε σήμερα και με πείθει για αυτά που έγιναν στο μακρινό χθες.

Τελικά ο άνθρωπος στα βάθη των αιώνων παραμένει χειρότερος από τα ζώα, και τα ζωικά του ένστικτα παραμένουν αναλλοίωτα στους αιώνες των αιώνων.

Από την εποχή του Χακλου των οργίων και της διαστροφής, τα Σόδομα και τα Γόμορρα του παρελθόντος, στο σήμερα και στις ομοφυλοφιλικές παρελάσεις και τις Κρουαζιέρες των οργίων στο Αιγαίο.

Μετά από ένα Gay Parade, που ελάχιστοι μπορούν να καταλάβουν την αρνητική ενεργεία που απελευθέρωσε η παρέλαση - τελετή την συγκεκριμένη ημέρα, πάμε σε μια άλλη εν πλώ τελετή, αυτή που ήδη εκτελείται απο χθές στις Κυκλάδες.

Δεν θα σου δείξω αριθμούς σήμερα..

Ότι έχω βρει θα το κρατήσω στο σημειωματάριο μου.

Απλά θα πω ότι η δύναμη του πλήθους είναι τεράστια.

Αν ένα πλήθος συγκινηθεί μαζικά, κάποιοι είναι εκεί να το εκμεταλλευτούν.

Αν ένα πλήθος γελάει μαζικά, κάποιοι είναι πάλι εκεί για να το εκμεταλλευτούν, αλλά και για να το χαλάσουν.

Αν ένα πλήθος χιλιάδων ανθρώπων συμμετέχει στην τελετή-συναυλία στης Katty Perry, της Madonna, της Beyonce κ.α τότε πάλι κάποιοι είναι εκεί να εκμεταλλευτούν όλη αυτή την ανθρώπινη ενέργεια.

Αν ένα πλήθος ανδρών και γυναικών, νέων και γέρων, είναι πάνω σε ένα τεράστιο σκάφος και επιδίδονται σε όργια που δεν πάει ο νους μας, κάποιοι θα είναι εκεί για να το εκμεταλλευτούν.

Αν ένα πλήθος ανθρώπων προσεύχεται συλλογικά και αυτό κάποιοι το εκμεταλλεύονται, αλλά με τρόπο θετικό και όχι αρνητικό.

Μια μάχη καλού και κακού που κρατάει αιώνες, μια αναμέτρηση της προσευχής με την μαγεία, το ένα κόντρα στο άλλο, οι εκπρόσωποι του ενός έναντι του άλλου.

Όσο περισσότεροι είναι οι συμμετέχοντες, τόσο χειρότερο θα είναι το αποτέλεσμα μιας  τελετής, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η θυσία.

Υπάρχει τόση μαγεία στο παρασκηνιο, που πολλοί θα τρομάζαν στο άκουσμα της και ίσως είναι και αυτός ένας απο τους λογους που οι πολλοί-η μάζα δεν πιστεύει τα παραπάνω, διότι φοβάται να αποδεχτει κατι τέτοιο, ενώ στην πραγματικότητα δεν θα έπρεπε.

Η ησυχία στα τέλη του Ιουνίου προμηνύει μεγάλη φασαρία για την συνέχεια. 

Όχι συνηθισμένη φασαρία όμως.

Γιατί μετα την τελετή, έρχεται και η θυσία. 

Μετά την δράση και η αντίδραση..
Μια θυσία, δυο θυσίες ή και πολλές ταυτόχρονα για να προχωρήσει το σχέδιο...πιθανώς να χρειαστούν μεγαλύτερες θυσίες από αυτές που είδαμε κατα το πρόσφατο παρελθόν, με την μορφή της τρομοκρατίας στις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Και η Ελλάδα, έαν δεν είχε ανώτερη προστασία ήδη θα είχε πέσει... αν δεν υπήρχαν τα «κομάντος» προσευχής, οι «εξτρεμιστές» μάγοι θα μας είχαν ρίξει.

Η Ελλάδα θα έπεφτε, στον βαθμό που ο κάθε ένας αντιλαμβάνεται το «πέφτει» , εαν δεν υπήρχε αυτή η ασπίδα προστασίας.

Όμως η προστασία αυτή σιγά σιγά τραβιέται πίσω και χάνει έδαφος, αφού λαμβάνουν χώρα τέτοιες τελετές-εκδηλώσεις και έρχεται η ώρα που θα είμαστε έρμαια αυτών και των τελετών τους.

Τι σού λέω τώρα..

Το ίδιο αναρωτιέμαι κι εγώ μερικές φορές, γιατί δεν είναι ευχάριστη μια τέτοια ασχολία, αλλά κάτι είναι εκεί πάντα, μα πάντα για να μου υπενθυμίζει το αντίθετο και να μου δίνει κουράγιο να συνεχίσω.


-Στις 28 Ιουνίου 2016 έως 5 Ιουλίου 2016 


Διοργανώνεται από την ίδια εταιρία και το ίδιο πλοίο, η ίδια κρουαζιέρα ανταλλαγής συντρόφων. 
8 μέρες 7 νύχτες απόλαυσης όπως λένε ή τελετής όπως στην πραγματικότητα είναι.
Προορισμοί; Μύκονος, Πάρος, Κω, Ρόδος, Μαρμαρίδα (Τουρκία), Σαντορίνη.


Τι επακολούθησε 11 ημέρες μετά της τελετής;

«Η απόπειρα πραξικοπήματος το 2016 στην Τουρκία συνέβη κατά τις βραδινές ώρες της 15ης Ιουλίου και πρώτες πρωινές της 16ης Ιουλίου του 2016»

Που ήταν ο Ερντογάν όταν έγινε το πραξικόπημα;


«Οι πρώτες αναφορές για τον Ερντογάν ανέφεραν πως βρισκόταν ασφαλής στην Μαρμαρίδα όπου βρισκόταν σε διακοπές».

Μπαίνεις λίγο στο νόημα νομίζω...


Και αυτό που δεν κατάλαβαν οι πολλοί το βράδυ εκείνο, ήταν ότι τότε φτάσαμε ένα βήμα πριν τον πόλεμο με την Τουρκία, πράγμα που αποκαλύφθηκε μετά, από στρατηγούς του πραξικοπήματος.

Αυτή η επίθεση τότε αναβλήθηκε και πήραμε όλοι παράταση για να προετοιμαστούμε και τελικά μόνο αυτό δεν κάνουμε, αλλα γινόμαστε και χειρότεροι.


-Κρήτη 17 Οκτωμβριόυ 2016 έως 23 
Οκτωμβριόυ 2016 

"Νύχτες – κόλαση στην Κρήτη υπόσχονται οι υπεύθυνοι τουριστικού πρακτορείου που οργανώνει «καυτές» διακοπές στη χώρα μας! Η Ελλάδα εξελίσσεται σε ιδανικό προορισμό για swingers καθώς για δεύτερη συνεχή χρονιά το ολλανδικό πρακτορείο SDC ετοιμάζει… απόβαση ζευγαριών που αρέσκονται στην ανταλλαγή παρτενέρ."

Τι επακολούθησε σε 3 και σε 7 ημέρες μετά την τελετή;

Αν όντως σε ενδιαφέρει και πιστεύεις τα παραπάνω ψάξε να δεις τι έγινε στην Ιταλία 26 και 30 Οκτωβρίου, λίγες μόνο ημέρες μετά την Κρουαζιέρα των οργίων, ρίξε και μια ματιά και στα νούμερα, γιατί είναι ωραίο να ψάχνεις.. 

Και να βρίσκεις είναι ωραίο.. να βλέπεις τι συνέβη λίγες ημέρες μετά από αυτές τις τελετές, να δεις λίγο πιο πέρα, εκεί που λίγοι βλέπουν, γιατί οι πολλοί δεν θέλουν να δόυν. 
Μπορούν αλλά δεν θέλουν..call me Rick  29/6/2017

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours