Όλοι είδαμε την τελετή που παρευρέθηκε ο Τράμπ προχθές και πραγματικά έμοιαζε αρκετά παράξενη. Ο πολύς κόσμος βέβαια αστειεύτηκε γέλασε, γελοιοποίησε την εκδήλωση  στο twitter και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν είχε άδικο, τελικά όμως δεν μπορείς να γελάς με κάτι τέτοια φαινόμενα.

 Όπως αποδείχτηκε, η τελετή στην Σ. Αραβία προχθές έφερε την προσευχή στα τείχη των δακρύων στο Ισραήλ χθες και μετά από μερικές μόνο ώρες, 22 νέοι άνθρωποι σκοτώνονται στο όνομα της παγκόσμιας τρομοκρατίας, λίγο μετά αφότου εγκαινιάζεται το κέντρο της παγκόσμιας καταπολέμησης της τρομοκρατίας στην Σ. Αραβία. Εγκαίνια με  αίμα αθώων ανθρώπων, όπως γράψαμε εδώ, λίγες ώρες πριν το χτύπημα.


Πραγματικά η διαδοχή των γεγονότων μας δείχνει, σε όσους παρακολουθούμε τα γεγονότα, ότι τα πάντα γίνονται μπροστά στα μάτια μας. 

1.
2.

3.


Προφανώς τα μεγαλύτερα μυστικά κρύβονται στα φανερά, αφού ο πολύς ο κόσμος αδυνατεί να αντιληφθεί αυτό που βλέπει στην οθόνη του, νομίζοντας ότι αν ήταν κάτι μυστικιστικό, θα έπρεπε να είναι κρυμμένο πίσω από κουρτίνες, μέσα σε λέσχες και σε υπόγειες στοές.

Δεν είναι όμως έτσι, ίσα ίσα που τα μεγαλύτερα μυστικά τους, όπως αυτό που είδαμε προχθές όπως και άλλα που έχουμε δει στο παρελθόν, γίνονται μπροστά στα μάτια μας, γιατί δείχνουν με αυτό τον τρόπο ότι δεν μας φοβούνται, δεν  μας υπολογίζουν, μας έχουν του χεριού τους και οι μειονοτικές φωνές που τους καταλαβαίνουν, που τους παρακολουθούν, θα χαρακτηρίζονται ως αναξιόπιστες από τη μάζα και δεν θα είναι ικανές να επηρεάσουν την εξέλιξη των γεγονότων.

Το παγκόσμιο κέντρο καταπολέμησης της τρομοκρατίας διψάει για αίμα αθώων και όσο εμείς κοιτάμε το κακό Ίσις και όχι αυτούς που κρύβονται πίσω από αυτό, τόσο περισσότερες αθώες ζωές θα χάνονται. Η άγνοια και αδιαφορία της μάζας, δίνει ασυλία στα πρόσωπα αυτά,δίνοντας τους το δικαίωμα να κατευθύνουν την ίδια τη μάζα και να εξυπηρετήσουν τις ατζέντες που έχουν ορκιστεί να υπηρετήσουν.


Η τρομοκρατία παίρνει παγκόσμια χαρακτηριστικά και όσο πλησιάζει η κατάρρευση του εξτρεμιστικού θύλακα στη Μ. Ανατολή,  τόσο θα αυξάνεται η τρομοκρατία παγκοσμίως. Δεν είναι κάτι καινούριο, κατά καιρούς βγαίνουν έρευνες μυστικών υπηρεσιών που μιλάνε για την μεγάλη εισροή φανατικών μουσουλμάνων στην Ευρώπη και ο κίνδυνος τρομοκρατικων χτυπήματων είναι αυξημένος.

Όμως οι χώρες που συνέβαλαν στη διάλυση χωρών της  Β. Αφρικής και της Μ. Ανατολής, θα πρέπει να μάθουν να ζουν με την τρομοκρατία, αν δεν μπορούν να αναγνωρίσουν αυτούς που κρύβονται πίσω απο αυτήν.
Η περίοδος που έχουμε μπροστά μας δεν είναι μόνο μια περίοδος  αφύπνισης αλλά και είναι και μια περίοδος απονομής δικαιοσύνης για τον πόνο και την δυστυχία, που προκάλεσαν αυτά τα ισχυρά κράτη σε μικρότερα κράτη, για να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα.

Τώρα θα μου πεις, είναι δικαιοσύνη να σκοτώνουν σε μια συναυλία 18χρονα και 16χρονα;

Δεν γνωρίζω όποτε δεν μπορώ να απαντήσω, όμως στα μικρά κράτη που ανέφερα πιο πάνω, εδώ και πολλά χρόνια, παιδάκια, στο όνομα και πάλι της τρομοκρατίας, πολτοποιούνται από τις βόμβες της Μεγάλης Βρετανίας, υποφέρουν, πεινάνε, διψάνε και πεθαίνουν από τις πολιτικές της Μ. Βρετάνιας και άλλων ισχυρών κρατών. Και αυτό συμβαίνει σχεδόν κάθε μέρα, όχι μια φορά και όχι σε μια συναυλία.

Τα παιδιά και στις δύο περιπτώσεις δεν φταίνε σε τίποτα, είναι τα θύματα του πολιτισμού μας, της αδιαφορίας μας, των πολιτκών επιλογών μας και της άγνοιας μας.ΟΛΩΝ ΜΑΣ! 

Ο Δυτικός πολιτισμός  δεν σοκάρεται για τον θάνατο παιδιών στην Υεμένη, στην Συρία, στην Παλαιστίνη, στο Ιράκ, γιατί είναι Ανατολικά παιδιά και όχι Δυτικά.
Βλέπεις δεν είναι μαθημένος ο Δυτικός κόσμος σε τέτοια περιστατικά και το σοκ είναι μεγάλο.

Όμως στις Ανατολικές χώρες είναι μαθημένοι και συνηθισμένοι (όχι ότι αυτό μειώνει τον πόνο), σχεδόν κάθε μέρα βρίσκουν τραγικό θάνατο ολόκληρες οικογένειες, άμαχοι, μικρά αγόρια και κορίτσια.

Μήπως είδες να το προβάλουν τα Ευρωπαϊκά δίκτυα σαν πρώτο θέμα;
Είναι παιδιά και αυτά, που όμως τα ευρωπαϊκά κράτη εισέβαλαν και διέλυσαν την καθημερινότητα τους με το έτσι θέλω και έχουν κάποιοι την εικόνα ότι τα ευρωπαϊκά και κατ’ επέκταση Νατοϊκά εγκλήματα θα μείνουν ατιμώρητα;

Όχι.. 

Και δεν είναι όχι γιατί στο λέω εγώ, άσε τι λέω εγώ, εσύ  δες και μόνος σου τι γίνετε, δες τις εξελίξεις που τρέχουν με τη μορφή έκτακτων δελτίων.

Οι πολιτικές  επιλογές, οι  κινήσεις και οι ατζέντες που ακολουθούν τα ισχυρά αυτά  κράτη είναι υπεύθυνα για το χθεσινό μακελειό. Αυτοί που λένε πως θα το κυνηγήσουν, αυτοί το δημιούργησαν, μιλάμε για μια παράνοια, που αν ο κόσμος δεν ήταν μαζικά υπνωτισμένος θα έπρεπε να τους είχε θανατώσει, πρίν γίνει ότι γίνει.

Ο δυτικός πολιτισμός για εσένα άνθρωπε μου που τον υπερασπίζεσαι, είναι βουτηγμένος στην υποκρισία, στο ψέμα και στην προπαγάνδα. Και αυτό αποδεικνύεται  από τα έργα του και τους καρπούς που θα θερίσει τις μέρες του θερισμού, που ήδη έχουν κάνει την εμφάνιση τους. 
Από αυτό θα καταλάβεις τι αξία έχει ο πολιτισμός μας, από τα έργα του.
Καλό θα ήταν να  μην περιμένεις να σου δείξουν τα ΜΜΕ τους υπευθύνους των μακελειών, ούτε οι πολιτικοί καλικάντζαροι, ούτε κάποιος θεσμικός παράγοντας ευρείας αποδοχής, αυτοί, ότι και να γίνει, τυφλοί ήταν και τυφλοί θα παραμείνουν.
Μόνος σου ψάξε και βρες την άκρη, συνειδητοποιώντας όμως ότι ο χρόνος πλέον είναι εχθρός και όχι σύμμαχος.

Αν μάθεις τους πραγματικούς υπευθύνους της τρομοκρατίας, αργότερα (όχι πολύ), κανείς δε θα μπορέι να σε παραπλανήσει, εάν συμβεί κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα και χάριν της παγκόσμιας ασφάλειας, της ευημερίας και της καταπολέμησης της τρομοκρατίας  μειωθούν οι προσωπικές μας ελευθερίες και αρθούν οι όποιες αντιστάσεις, κάποιων γραφικών που κατα σύμπτωση διαμαρτύρονταν προχθες στο Σύνταγμα.

Κανένα μέσο μαζικής ενημέρωσης δε θα σε πείσει, ότι χάριν της ευημερίας και της παγκόσμιας ασφάλειας, θα πρέπει να βομβαρδιστεί η παγκόσμια απειλή, το  Ιράν, κανένας πολιτικός ηγέτης και κανένας διεθνής οργανισμός, δε θα σε κοροϊδέψει και χάριν της παγκόσμιας ειρήνης και σταθερότητας θα πρέπει να επέμβει στα βαλκάνια που διαλύονται.

Και όπως μεταφέρετε η είδηση, οι τζιχαντιστές ανακοίνωσαν πως «Αυτή είναι μόνο η αρχή! Τα λιοντάρια του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ αρχίζουν να επιτίθενται σε όλους τους Σταυροφόρους. Αλλάχ Ακμπάρ».

Άρα πρώτα θα παρουσιαστεί το πρόβλημα στη  χειρότερη μορφή του και σε παγκόσμια κλίμακα, πιθανός με χτυπήματα εντυπωσιακά και ταυτόχρονα σε πολλές χώρες, ώστε να επηρεάσει-τρομάξει και να σοκάρει την παγκόσμια κοινότητα και μετά όπως καταλαβαίνουμε θα δοθεί η λύση που αναφέρεται περιπληπτικά πιο πάνω.

Πιστεύω πως αρκετοί αντιλαμβάνονται τι σημαίνει η δήλωση του Ίσις : "Ακόμα είμαστε στην αρχή".


  Μάντσεστερ 22 -05-2017
  Νεκροί            22
  22 του μηνός, 22 νεκροί σύνολο τέσσερα 11άρια
Athan

.


Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours